Lente-puzzel!

De astronomische lente staat (gelukkig) weer voor de deur. De donkere dagen zijn weer voorbij en het is heerlijk om te zien dat de natuur weer aan het ontwaken is. Normaal gesproken is dat ook het signaal voor veel ondernemers om hun investeringen weer te activeren. De rompslomp van de jaarcijfers, begrotingen en dergelijk zijn achter de rug en de eerste run kan beginnen.

Normaal gesproken zeg ik bewust want er zijn natuurlijk wel wat wolkjes aan de economische hemel verschenen. Naast een stijgende rente, een ogenschijnlijke revolutie in de politiek alsmede de negatieve effecten van de oorlog in Oekraïne, speelt de hoge inflatie een ieder in ons land parten. Ook ondernemers dus!

Toch leert onze ervaring ons dat het de tijd is voor ondernemers om te schakelen. Past de bedrijfshuisvesting nog goed genoeg om de komende periode (stel 10 jaar) vooruit te kunnen. Of is relocatie wellicht een serieuze overweging waard?

Het aanbod is de laatste jaren (te) krap geweest. Toch zijn wij van mening dat juist een tijd als deze uitstekend geschikt is om in de toekomstige marktbeweging mee te gaan. Daarvoor is het belangrijk dat ondernemers hun toekomstplannen delen met hun huisvestingsadviseur. Dat is immers de plek waar dit soort informatie bij elkaar komt.

Wij van Saris & Partners makelaars beschouwen onszelf graag als een echte MKB-makelaar. We zijn in veel gevallen meer adviseur als iets anders. Én we houden van puzzelen. Schroom dan ook niet om uw plannen en overwegingen tijdig met ons te bespreken. We adviseren u graag en op die manier kunnen we bewegingen faciliteren vaak nog voor panden op de markt komen. We zijn u graag van dienst.

Voor informatie: mark.hover@sarisenpartners.nl of kijk op onze website: sarisenpartners.nl