25 jaar Saris & Partners Makelaars

Vandaag, 1 maart 2024, precies 25 jaar geleden ging Saris & Partners Makelaars in Den Bosch van start. Achteraf gezien is de tijd omgevlogen maar toen was het een hele stap om van een loondienstbetrekking  echt zelf verantwoordelijk te zijn voor het scharrelen van de kost. Ons gezin met toen drie kinders moesten immers niets te kort komen. Vanaf het eerste begin is het echter als een speer gegaan en hebben we menig bedrijfsobject in Den Bosch en Omstreken van nieuwe eigenaar of gebruiker voorzien.

Rond dit moment is het verleidelijk om terug te kijken naar de tijd waarin we in 1999 leefden. En ik kan u zeggen, er is veel veranderd in de afgelopen 25 jaar. Zo hadden we op onze openingsbrief nog keurig ons 073 nummer staan alsmede ons faxnummer. Een emailadres of website waren nog niet aan de orde. Onze foto’s werden genomen met speciale rolletjes van 10 stuks waarvan de negatieven zorgvuldig bewaard werden om foto’s voor in de brochures na te kunnen bestellen. Onze zoekmachine was www.ilse.nl maar waar we die nou precies voor konden gebruiken, konden we nog niet echt bedenken. We waren immers nooit iets kwijt😉

Onze marketing bestond uit het ouderwetse belwerk. Aan de hand van inspiratie uit de Gouden Gids en ons gezond verstand wisten we altijd wel weer partijen te interesseren voor de panden die we al in opdracht hadden gekregen. De vraag naar onze dienstverlening ontwikkelde zich vanaf het eerste begin super en wisten al snel overal zichtbaar te worden met onze Te Huur en Te koop borden.  Al snel wist de markt ons goed te vinden en hadden we volop te werken.

Met hard werken en vast te houden aan de principes die we met onze opvoeding hadden meegekregen stond Saris & Partners Makelaars al snel bekend als een actieve en betrouwbare marktpartij waar ondernemers zich graag door lieten adviseren. En adviseren hebben we veel gedaan. Voor elk vraagstuk is immers een oplossing als de uitgangspunten maar duidelijk en eerlijk overwogen kunnen worden.

Nu, 25 jaar later, durf ik te stellen dat de wereld in vele opzichten drastisch is veranderd. Toch ben ik beretrots op wat Saris & Partners Makelaars voor een bedrijf is geworden en op de positie die het thans in de markt heeft. Nog steeds staat het voor betrouwbaarheid en deskundigheid en is de stevige basis voor de toekomst enige jaren geleden gelegd. Ik ben ook trots en dankbaar voor de mensen die me geholpen hebben en nog steeds helpen om Saris & Partners de rol te laten spelen die ik ooit voor ogen heb gehad. Dit geldt voor mijn gezin en medewerkers maar zeker ook voor al onze klanten die in het verleden op een prettige manier zaken met ons gedaan hebben.

Iedereen mijn hartelijke en welgemeende dank daarvoor!!!    

Voor reacties: toin.saris@sarisenpartners.nl