18 jaar, een magische leeftijd!

Als een kind 18 jaar wordt is hij volgens de wet volwassen geworden. Afgezien van het feit dat we als ouder(s) financieel zorgplichtig blijven...

Als een kind 18 jaar wordt is hij volgens de wet volwassen geworden. Afgezien van het feit dat we als ouder(s) financieel zorgplichtig blijven, mogen onze kinderen vanaf hun achttiende verjaardag onder meer gaan stemmen, alcohol drinken en hun rijbewijs gaan halen. Kortom, ze worden voortaan als verstandige en verantwoordelijke burgers beschouwd.

In het verleden heb ik mijn kantoor Saris & Partners Makelaars wel eens als mijn derde kind beschouwd. In tijd zat het dan ook prima in lijn tussen ons derde en vierde echte kind. Ook qua aandacht vergde de kleine spruit Saris & Partners in die jaren de nodige energie, iets wat in de jaren 2008-2012 moeiteloos overging in een ‘puberfase’. Het kantoor ontwikkelde zich in die (crisis)periode tot een vooruitstrevend kantoor op het gebied (van de inzet) van online marketing en social media waarbij het belangen van onze opdrachtgevers nog beter gediend waren.
Afgelopen 1 maart was het 18 jaar geleden dat ons kantoor werd opgericht en, in tegenstelling tot onze kinderen, is het al vanaf het begin financieel onafhankelijk. Sterker nog, het heeft al jaren een mooie marktpositie in de regio en ontwikkeld zich nog steeds.
Het is fijn om te zien dat Saris & Partners sinds 18 jaar haar eigen rol in de markt heeft weten te veroveren, te bevestigen en zich als een volwassen gesprekspartner voor vele ondernemers en andere partijen kan manifesteren.
Bij de oprichting van Saris & Partners makelaars was mijn streven dat na 25 jaar nog elke ondernemer zou zeggen dat Saris & Partners dé deskundige bedrijfsmakelaar in de regio zou zijn. Het doet me dan ook goed om regelmatig de positieve waarderingen van onze relaties op ‘klanten vertellen’ te lezen. We zijn op de goede weg!
Een ding staat echter als een paal boven water: Saris & Partners Makelaars had nog géén dag bestaan zonder u, in welke rol u als ondernemers in ons gebied…dan ook contact met ons heeft. U bent de reden waarom we het gedaan hebben en waarom we het ook in de toekomst zullen blijven doen.
Hartelijk dank daarvoor en op naar de 25 jaar!

Voor reacties: toin.saris@sarisenpartners.nl