Winkelruimte

Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar als het gaat om de verkoop, verhuur, aanhuur of aankoop van winkelruimte in regio Den Bosch. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen zodat onze bedrijfsmakelaars voor u aan de slag kunnen. In de ruim 20 jaar dat wij winkelruimte namens onze opdrachtgevers verkopen/verhuren en ondersteuning bieden in de aanhuur/aankoop in regio Den Bosch, hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor schakelt ons kantoor snel en zijn onze makelaars altijd op de hoogte van de laatste en actuele ontwikkelingen.

Het verkopen en/of verhuren van uw winkelruimte

We vinden het belangrijk dat alles op rolletjes loopt. Daarom adviseren onze bedrijfsmakelaars u doorlopend over de beste oplossing en wordt er op een proactieve wijze gezocht naar de perfecte koper of huurder. De presentatie van uw winkelruimte wordt vakkundig uitgevoerd. Uw winkel wordt voorzien van een brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Daarnaast wordt uw winkelruimte aangemeld op Funda in Business en Ventu en is uw winkelruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Huren en/of kopen van een winkelruimte in regio Den Bosch

Een passende winkelruimte dient volledig aan te sluiten op uw wensen. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u. Wij hebben een ruim aanbod winkelruimtes te huur en te koop in Den Bosch en omstreken.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.