Bouwgrond bedrijf

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners ondersteunen u graag bij de verkoop en aankoop van bouwgrond voor uw bedrijf. Dit doen wij al een behoorlijke tijd in regio Den Bosch, waardoor onze bedrijfsmakelaars een mooi en betrouwbaar netwerk hebben opgebouwd. Op deze manier kunnen wij snel voor u schakelen bij de verkoop of aankoop van geschikte bouwgrond die volledig passen bij uw wensen en behoeften.,

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch voor een kennismakingsgesprek met een van onze bedrijfsmakelaars. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop en/of aankoop van bouwgrond voor bedrijven in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Het verkopen van uw bouwgrond voor bedrijven

Tijdens de verkoop van uw bedrijfsbouwgrond zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze bedrijfsmakelaars luisteren met aandacht naar uw wensen zodat we op zoek kunnen naar de juiste koper. De werkwijze van onze bedrijfsmakelaars is proactief.

De manier hoe uw bouwgrond wordt gepresenteerd is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Onze bedrijfsmakelaars verzorgen een professionele online en offline presentatie. Uw bouwgrond voor bedrijven wordt aangemeld bij Funda in Business en Ventu en wordt zichtbaar gemaakt via zoekmachines en social media kanalen. Volledig voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de aankoop of verkoop van uw bouwgrond voor bedrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.