Bouwgrond bedrijf

Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen u graag bij de verkoop en aankoop van bouwgrond voor uw bedrijf. Dit doen wij al een behoorlijke tijd in regio Den Bosch. In deze tijd hebben wij een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn bij het vinden van de perfecte bouwgrond voor uw bedrijf, of het vinden van de ideale koper.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch om eens kennis te maken met een van onze bedrijfsmakelaars. Zo kunnen wij u op basis van uw plannen, wensen en ambitie voorzien van een professioneel advies. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor uw bouwgrond voor bedrijven in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Het verkopen van uw bouwgrond voor bedrijven

Tijdens de verkoop van uw bedrijfsbouwgrond zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze bedrijfsmakelaars luisteren met aandacht naar u zodat we op zoek kunnen naar de juiste koper. De werkwijze van onze bedrijfsmakelaars is proactief.

De manier hoe uw bouwgrond wordt gepresenteerd is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Vanzelfsprekend verzorgen onze bedrijfsmakelaars een professionele online en offline presentatie. Uw bouwgrond voor bedrijven wordt aangemeld bij Funda in Business en Ventu en wordt zichtbaar gemaakt via zoekmachines en social media kanalen. Volledig voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met Saris & Partners?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.