Showroom

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners helpen u graag bij de verkoop, verhuur, aanhuur en aankoop van uw showroom. We doen dit met al meer dan 20 jaar ervaring. Met onze ervaring is een kwalitatief netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn bij het vinden van de best passende showroom of het vinden van de ideale koper en/of huurder.

We heten u graag welkom op ons kantoor in Den Bosch om eens kennis te maken met een van onze bedrijfsmakelaars. Zo kunnen wij u op basis van uw plannen, wensen en ambitie voorzien van een professioneel advies. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor uw showroom in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Het verkopen en/of verhuren van uw showroom

De wijze hoe uw showroom wordt gepresenteerd is een belangrijk onderdeel van het verkoop- en/of verhuurproces. Natuurlijk zorgen onze bedrijfsmakelaars voor een professionele online en offline presentatie. Uw showroom wordt aangemeld bij Funda in Business en Ventu en wordt zichtbaar gemaakt via zoekmachines en social media kanalen. Volledig voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Het huren en/of kopen van een showroom

De zoektocht naar uw ideale showroom die past bij uw plannen en ambities kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze bedrijfsmakelaars helpen u dan ook graag bij het kopen of huren van een showroom. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u. Bekijk ons actuele aanbod.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.