Praktijkruimte

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij de verkoop, verhuur, aanhuur en aankoop van uw praktijkruimte. Dit doen wij al ruim 20 jaar. In deze tijd hebben wij een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn bij het vinden van de perfecte praktijkruimte of het vinden van de ideale koper en/of huurder.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch om eens kennis te maken met een van onze bedrijfsmakelaars. Zo kunnen wij u op basis van uw plannen, wensen en ambitie voorzien van een professioneel advies. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor uw praktijkruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Het verkopen en/of verhuren van uw praktijkruimte

Tijdens de verkoop van uw praktijkruimte of verhuur van uw praktijkruimte zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze bedrijfsmakelaars luisteren met aandacht naar u zodat we op zoek kunnen naar de juiste huurder of koper. Proactiviteit staat bij ons hoog in het vaandel gedurende dit traject.

De manier hoe uw praktijk wordt gepresenteerd is een belangrijk onderdeel van het verkoop- en/of verhuurproces. Vanzelfsprekend verzorgen onze bedrijfsmakelaars een professionele online en offline presentatie. Uw praktijkruimte wordt aangemeld bij Funda in Business en Ventu en uw ruimte wordt zichtbaar gemaakt via zoekmachines en social media kanalen. Volledig voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Het huren en/of kopen van een bedrijfswoning

Het vinden van de ideale praktijkruimte die past bij uw plannen en ambities kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze bedrijfsmakelaars  ondersteunen u met veel plezier bij het kopen of huren van een praktijkruimte. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.