Buitenterrein

Door de jaren heen heeft Saris & Partners ruime ervaring opgedaan in het verkopen en bieden van ondersteuning in het aankopen van buitenterreinen.

Onze bedrijfsmakelaars hebben een flink netwerk opgebouwd en staan voor u klaar om u te ondersteunen in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen. Zoekt u buitenterrein om te kopen? Neem alvast een kijkje in ons aanbod!

Het verkopen van buitenterrein

Vanzelfsprekend doen we er alles aan om de verkoop van uw buitenterrein vlekkeloos te laten verlopen.  Onze bedrijfsmakelaars luisteren met aandacht naar uw wensen om vervolgens de juiste ondersteuning te bieden tijdens het verkooptraject. Met ons rijke netwerk in regio Den Bosch zijn wij in staat om de geschikte koper voor uw buitenterrein te vinden.

U kunt rekenen op een nette presentatie van uw buitenterrein. Het team van Saris & Partners verzorgt een goede vindbaarheid van uw bedrijventerrein in zoekmachines en social media kanalen. Natuurlijk is uw buitenterrein ook terug te vinden op Funda in Business en Ventu, geheel voorzien van een professionele brochure en duidelijke foto’s en/of video’s.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om kennis te maken bij ons op kantoor. Tijdens een oriëntatiegesprek bespreekt u met een van onze bedrijfsmakelaars uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Vooraf bespreken wij alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.