Bouwgrond bedrijf kopen

Als ondernemer bent u op zoek naar de perfecte bouwgrond voor bedrijven die past bij uw ambities en wensen. Natuurlijk komt er een hoop kijken bij de aankoop van bouwgrond voor uw bedrijf. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over actuele kennis van de markt zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Toin en Mark hebben gezamenlijk al meer dan 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch. Samen met ons team zoeken we voor u de perfecte bouwgrond!

Bekijk aanbod

Ons netwerk in regio Den Bosch

Onze bedrijfsmakelaars hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk in de regio Den Bosch opgebouwd. Onze bedrijfsmakelaars zijn vaak als een van de eersten op de hoogte van bouwgrond voor bedrijven dat wordt verkocht. Zodra Saris & Partners bouwgrond in de verkoopt neemt gaan wij op  zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

We vinden helder en duidelijk proces een van de meest belangrijke pijlers. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiële aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch. Wij vernemen graag uw wensen voor bouwgrond en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl