Bedrijfswoning

Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen al meer dan 20 jaar in de verkoop en aankoop van bedrijfswoningen. We hebben gedurende deze jarenlange ervaring een flink netwerk opgebouwd van verkopers en kopers waardoor Saris & Partners in staat is om snel te schakelen.

Graag maken wij kennis met u, om aandachtig te luisteren naar uw wensen, plannen en behoeften zodat onze bedrijfsmakelaars u van de beste dienstverlening kunnen voorzien. Wij hebben oog voor het optimale resultaat, de win-win situatie voor beide partijen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Het verkopen van uw bedrijfswoning

Tijdens de verkoop van uw bedrijfswoning zorgen wij voor een soepel verlopend proces. Uw belang is ons belang. Door goed te luisteren geven wij u vakkundig advies zodat de juiste stappen worden genomen. Onze houding is proactief als het gaat om het vinden van de perfecte koper. De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners wachten niet af, maar schakelen proactief en snel om te komen tot een ideale deal.

Bij het verkopen van uw bedrijfswoning hebben wij veel aandacht voor de presentatie van uw bedrijfswoning. Zowel offline als online wordt uw bedrijfswoning netjes en professioneel gepresenteerd. U kunt verwachten van ons dat wij er alles aan doen om te juiste zichtbaarheid te verkrijgen. Zo wordt uw bedrijfswoning aangemeld via Funda in Business, ventu en is het pand zichtbaar via zoekmachines en verschillende social media kanalen. Vanzelfsprekend dat uw pand wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Het kopen van een bedrijfswoning

Een passende bedrijfswoning voldoet natuurlijk volledig aan uw wensen, zowel privé als zakelijk. Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen u met veel plezier bij het kopen van een bedrijfswoning. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Contact opnemen met onze bedrijfsmakelaars

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.