Oude Vlijmenseweg 178

5223 GS ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 300 ㎡

€ 995.000,00 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Prachtige bedrijfswoning met beperkte opslagruimte
Op unieke locatie!

Ontdek de perfecte combinatie van luxe wonen en zakelijk gemak in deze schitterende bedrijfswoning aan de rand van het bruisende bedrijventerrein De Rietvelden. Met een ideale ligging, omringd door groen en slechts een steenworp verwijderd van alle bedrijvigheid, biedt deze vrijstaande woning een wereld van mogelijkheden.

De Rietveldenweg is de verkeersader van het bedrijventerrein, directe ligging aan de weg en het object heeft hierdoor een hoge attentiewaarde. De directe aansluiting aan de oprit van de A59, de A2 en de Bossche binnenstad op enkele minuten afstand maakt dat het object een gunstige ligging heeft.

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte/garage
De vrijstaande bedrijfswoning met een oppervlakte van circa 235 m² kent de navolgende functionele indeling, entree, woonkamer, keuken, en toilet. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers, badkamer en bergruimte. De bedrijfsruimte/garage heeft een oppervlakte van circa 65 m².

Kenmerken

Multifunctionele Indeling
Deze bedrijfswoning is slim ontworpen met een praktische indeling. De begane grond verwelkomt u met een ruime entree, een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken en een handig toilet. Ideaal voor zowel gezinsleven als zakelijke bijeenkomsten.

Ruime Slaapkamers en Luxe Badkamer
Op de eerste verdieping wachten drie royale slaapkamers op u, ideaal voor een groeiend gezin of als gastenkamers voor zakenrelaties. De badkamer straalt luxe uit en biedt een oase van ontspanning na een drukke werkdag.

Praktische Bedrijfsruimte/Garage
Deze woning gaat verder dan alleen wonen. Met een aangrenzende bedrijfsruimte of garage heeft u de mogelijkheid om uw zakelijke dromen te verwezenlijken zonder concessies te doen aan uw persoonlijke leefruimte.

Hoge Attentiewaarde
Gelegen op een plek met een hoge attentiewaarde, biedt deze bedrijfswoning niet alleen een comfortabele leefomgeving maar ook een uitstekende zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw onderneming verdient de aandacht en dit adres biedt precies dat.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt leeg en vrij van huur geleverd.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden, daarnaast kan er ook in de directe omgeving van het object worden geparkeerd.

Bestemming
Het bedrijfsobject is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3-6-2013 en is onherroepelijk.

Het perceel heeft volgens bestemmingsplan de enkelbestemming 'Bedrijventerrein"

Functieaanduiding
bedrijf tot en met categorie 3.2

Functieaanduiding
Bedrijfswoning

Maximale bouwhoogte: 10m.

Locatie
De Rietveldenweg is dé verkeersader en de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Door de directe aansluiting aan de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend. Het Centraal Station is op circa 1,5 km afstand gelegen.
 

Kenmerken
TypeTe koop
Oppervlakte300
Gebouwdetails
Bouwjaar1957
ParkeerfaciliteitenVoldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingDirect
Oude Vlijmenseweg 178 ‘s-hertogenbosch