Afrikalaan 12

5232 BD ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 325 ㎡

€ 33.500 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 325 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Afrikalaan 12 in ’s-Hertogenbosch op bedrijventerrein De Herven. Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling.

De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het nieuwe SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd. Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. 

Daarnaast is er een autoboulevard en Vindingrijk Kringloop om de hoek gelegen waardoor het object een strategische ligging heeft met veel verkeer.

De kwaliteit van het bedrijventerrein is op lange termijn veel beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken zijn en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: EBIKE-KIT, Installatie Maatschappij H.Ek en diverse automotive bedrijven.

Object
Het betreft een kantoorverzamelobject waar op de begane grond circa 325 m² bedrijfsruimte te huur wordt aangeboden.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Deels betonvloer, deels laminaatvloer
- Systeemplafond v.v. LED-verlichting
- Airco
- Warmtepomp zonder gasaansluiting
- Glasvezel aanwezig
- Voorzien van grote schuifdeuren waardoor het mogelijk is grote objecten binnen te brengen
- Dames- en herentoilet
- Pantry
- Brandblusvoorzieningen

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde  van het object en eventueel achter de slagboom parking.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan 'Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 3.2'. met als specifieke vorm van detailhandel -abc.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het pand is gelegen aan een zijstraat van de Balkweg en geeft via de Reitscheweg aansluiting op de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) die vervolgens weer op steenworp afstand aansluiting geeft op de rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s- Hertogen-bosch - Oss).

De bereikbaarheid per auto is met een directe oprit aan de snelweg ideaal. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station ’s-Hertogenbosch Oost is op loopafstand.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte325
Gebouwdetails
Bouwjaar1994
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenHet buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde  van het object en eventueel achter de slagboom parking
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 100,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Afrikalaan 12 ‘s-hertogenbosch