Winkelruimte

Filteren
Filter hier je zoekopdracht

Showroom Winkelruimte

Winkelpand huren in Regio Den Bosch

Bent u van plan om een winkelpand te huren of kopen in Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Vught, Oisterwijk of in de omgeving? Wij hebben een uitgebreid aanbod van winkelpanden; met of zonder kantoorruimte, woongedeelte of magazijn.

Een winkelruimte huren in Den Bosch en omstreken is in heel veel situaties een kwestie van bekend zijn met de plaatselijke markt. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij deze markt uitstekend.

Winkelruimte huren of kopen

Waar de meeste winkelmakelaars werken in opdracht van winkelketens (vraagzijde), treden wij juist vaak direct op voor eigenaren van winkelpanden (aanbodzijde). Een winkel te koop of te huur kan dan ook rechtstreeks met u uit onderhandeld worden. Dit maakt het huren van een winkelpand eenvoudiger!

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar één of meerdere winkelpanden? Maak direct een afspraak met onze bedrijfsmakelaars voor een bezichtiging via 073 – 6233311.

Voor het meest actuele aanbod van commercieel vastgoed kunt u naast deze pagina ook gerust contact met ons opnemen, zodat wij u ook het overige aanbod in winkelpanden kunnen laten zien. Bekijk hier ons aanbod in kantoorruimtebedrijfsruimte of overig vastgoed.