Video

Welk bedrijventerrein past het beste bij uw bedrijf?

Diverse experts waaronder de bedrijfsmakelaars van Saris & Partners en accountmanagers van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch komen aan het woord over de bedrijventerreinen ‘De Brand’, ‘De Herven’, ‘De Rietvelden’ en kantorenpark ‘Pettelaarpark’ (video’s van de overige bedrijventerreinen in de regio zijn in de maak).

In de PDF-documenten, welke u middels de link boven de video’s kunt downloaden, treft u aanvullende informatie over de bedrijventerreinen aan.


Bedrijventerrein De Herven

Bedrijventerrein De Herven kenmerkt zich met De Bossche WoonBoulevard en Autoboulevard door een hoge concentratie consumenten. Met de goede bereikbaarheid en ligging aan de A2 is het voor veel bedrijven the place to be.

Factsheet Bedrijventerrein De Herven (pdf)

 

Bedrijventerrein De Brand

Bedrijventerrein De Brand is het nieuwste en meest moderne bedrijventerrein van de stad. Onder andere bedrijven in de branches logistiek, groothandel en zakelijke dienstverleners kiezen voor deze zichtlocatie aan de A2.

Factsheet Bedrijventerrein De Brand (pdf)


 

Bedrijventerrein De Rietvelden

De Rietvelden is het oudste en grootste bedrijventerrein in Den Bosch, met een eigen containerterminal. Op De Rietvelden aan de A59 is een gemêleerde samenstelling van het bedrijfsleven gehuisvest.

Factsheet Bedrijventerrein De Rietvelden (pdf)

 

Kantorenpark Pettelaarpark

Kantorenpark Pettelaarpark is een prominente en herkenbare kantorenlocatie aan de A2 in Den Bosch. Op Pettelaarpark zijn onder andere diverse hoogwaardige zakelijke dienstverleners en semioverheidsinstellingen gevestigd.

Factsheet Kantorenpark Pettelaarpark (pdf)