Neem vrijblijvend contact op met ons:

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Bouwkavel te koop / te huur in Rosmalen

 

Nieuwbouw locatie op perceel van circa 15.000 m²


De bouwgrond is gelegen aan de Kloosterstraat in Rosmalen direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. In de directe omgeving bevinden zich bedrijven zoals Heijmans, van den Broek Campers, 1.2.3. machineverhuur B.V. en Albert Heijn Pick Up Point.

 

Perceel

Het totale perceel heeft een oppervlakte van circa 15.000 m² en is in delen te koop. Het is tevens mogelijk om op maat voor u een bedrijfsgebouw te ontwikkelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Bestemming

Het perceel is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Kanaalpark’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 augustus 1987. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijf – 2’.
Verkoop van ABC-goederen alsmede detailhandel met uitzondering van verkoop van levensmiddelen, kleding, textiel of meubels is toegestaan.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 9

 

Locatie

De Kloosterstraat is direct gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A59 welke op korte afstand aansluit op de Rijksweg A2. Deze locatie is daardoor uitstekend bereikbaar!

Kenmerken van de bouwkavel

– Circa 15.000 m² oppervlakte
– In delen te koop
– Ontwikkeling op maat voor een bedrijfsgebouw mogelijk

Bedrijfspanden in de omgeving

  • bedrijfsmakelaar taxatie
    De Grote Elst 1-11Rosmalen
    Kantoorruimte Ca. 300 m²
  • Friezenstraat 2 ARosmalen
    Kantoorruimte Ca. 165 m²