Neem vrijblijvend contact op met ons:

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Bedrijfsunits te koop in ‘s-Hertogenbosch

 

6 bedrijfsunits van circa 154 m²
6 bedrijfsunits van circa 77 m²
10 bedrijfsunits van circa 31,5 m²


Representatieve bedrijfsunits te koop in ‘s-Hertogenbosch in een mooi, nieuw bedrijfsverzamelgebouw “De Weerdskamp” wat gerealiseerd wordt op het bestaande bedrijventerrein “De Rietvelden”, dichtbij uitvalswegen A2 en A59.

 

Zeer centraal gelegen in een kwalitatieve mooie omgeving met veel bedrijvigheid en veel mogelijkheden voor ondernemers, maar ook dicht bij een woonwijk, dus zeker niet afgelegen.

 

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden qua grootte, meerdere units koppelen, met of zonder verdiepingsvloer of alleen een opslag-, stalling of werkplaats box. De keuze is aan u.

 

Het bedrijvenpark heeft een zeer moderne en representatieve, eigentijdse uitstraling. Een groot pluspunt kan zijn dat de units onderling koppelbaar zijn en nog geheel vrij in te delen zijn naar uw specifieke wensen en afwerkingsniveau. Unit 1 tot en met 6 zijn uitbreidbaar. Zowel naast elkaar als koppelbaar naar achter met units 7 t/m 12. De units 1 t/m 6 zijn fraai gelegen aan de straatzijde met zichtlocatie en hebben een verdiepingsvloer. De bedrijfsunits hebben een dakrandhoogte van maar liefst 8,15 m + p. De verdiepingsvloer in de units 1 t/m 6 ligt op 4,60 m¹ + P. De dakrandhoogte van de werkbox/opslag of stallingsunit is 4,50 m¹ + P.

 

Bekijk de brochure voor alle technische gegevens met betrekking tot de bedrijfsunits.

 

De start van de bouw is voorzien voor februari 2019 en oplevering uiterlijk in juli 2019. Aan deze termijnen kunnen evenwel geen rechten worden ontleend i.v.m. procedures aanvraag omgevingsvergunning en weersomstandigheden tijden de bouw.

 

Laat u informeren over dit fraai en aantrekkelijk geprijsd bedrijvenpark op een zeer goede locatie.

Bekijk de brochure voor alle kenmerken.

Bedrijfspanden in de omgeving

 • Hambakenwetering 8C-3's-Hertogenbosch
  Kantoorruimte Ca. 191 m²
 • Hambakenwetering 8C's-Hertogenbosch
  Kantoorruimte Ca. 247 m²
 • Rietveldenweg 47A - KDen Bosch
  Kantoorruimte Ca. 128 m²Bedrijfsruimte Ca. 204 m²
 • Ruiterskampweg 4ADen Bosch
  Kantoorruimte Ca. 25 m²Bedrijfsruimte Ca. 401 m²
 • Rietveldenweg 86Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 302 m²
 • Rietveldenweg 88Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 440 m²