Neem vrijblijvend contact op met ons:

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Showroom met bedrijfsruimte te huur in Schijndel

 

Circa 958 m² showroom
Circa 740 m² bedrijfsruimte
Circa 250 m² opslagruimte


Het object wat te huur wordt aangeboden betreft Boonman Wonen en is de buurman van Boonman Bedden. Boonman Bedden blijft hier gevestigd. Het object is gelegen op de nieuwe bedrijvenstrook aan de Nieuwe Eerdsebaan 12 in Schijndel. De gemeente Schijndel ligt in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 23.000 inwoners. De Nieuwe Eerdsebaan is de belangrijkste verbindingsweg tussen Schijndel en de Rijksweg A50 waardoor er sprake is van een goede attentiewaarde.

 

Bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte van circa 740 m² bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich de opslagruimte van circa 250 m².

 

Kenmerken bedrijfsruimte

– Twee overheaddeuren
– Toilet met voorportaal
– Betonvloer
– TL-verlichting

 

Showroom

Naast de bedrijfsruimte bevindt zich eveneens een showroom van circa 478 m² op de begane grond. Op de eerste verdieping is een showroom van circa 480 m² gevestigd.

 

Kenmerken showroom

– Twee toiletten met voorportaal
– Systeemplafond
– Vloerbedekking

 

Parkeren

Het object is voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw.

 

Bestemming

Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 2’ en ‘detailhandel volumineus verkeersaantrekkend’.

 

Locatie

Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Duin III – Noord dat sinds 2001 in ontwikkeling is genomen. Vanwege het hoogwaardige beeld-kwaliteitsplan dat de gemeente Schijndel stringent gehanteerd heeft, is er sprake van een fraai ogend bedrijventerrein. Alle bedrijfsgebouwen in de directe omgeving ogen dan ook verzorgd en zijn onderhoudsarm uitgevoerd, waardoor de beeldkwaliteit ‘lang houdbaar’ blijft. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door ambachtelijke bedrijven uit het segment ‘midden- en kleinbedrijven’. Zo bevinden zich in de directe omgeving onder meer Boonman Bedden en Wonen, Accountantskantoor HLB Van Daal & Partners en De Toekomst Schoonmaakbedrijven.

 

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Den Bosch-Eindhoven-Nijmegen, aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De Nieuwe Eerdsebaan ontsluit de rondweg om Schijndel (Structuurweg) en sluit aan op de Rijksweg A50. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om zo de doorstroming van het verkeer te optimaliseren. Naast steden als Den Bosch en Eindhoven zijn ook Oss, Sint-Oedenrode en Veghel eenvoudig en snel te bereiken.

Kenmerken bedrijfsruimte

– Twee overheaddeuren
– Toilet met voorportaal
– Betonvloer
– TL-verlichting

 

Kenmerken showroom

– Twee toiletten met voorportaal
– Systeemplafond
– Vloerbedekking

Bedrijfspanden in de omgeving

 • Van Leeuwenhoekweg 18-18BSchijndel
  Kantoorruimte Ca. 230 m²
 • Nieuwe Eerdsebaan 8Schijndel
  Kantoorruimte Ca. 375 m²
 • Boschweg 155Schijndel
  Kantoorruimte Ca. 115 m²Overig Ca. 30 m²
 • Rooiseweg 1Schijndel
  Winkelruimte Ca. 3400 m²
 • Hertog Jan II Laan 30Schijndel
  Winkelruimte Ca. 115 m²Overig Ca. 95 m²
 • Nieuwe Eerdsebaan 8Schijndel
  Kantoorruimte Ca. 375 m²Bedrijfsruimte Ca. 686 m²