Neem vrijblijvend contact op met ons:

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Bedrijfsruimte te huur in Den Bosch

 

Circa 202 m² bedrijfsruimte


De te huur aangeboden bedrijfsunit is gelegen aan de Rietveldenkade, op bedrijventerrein “De Rietvelden” in ‘s-Hertogenbosch. Bedrijventerrein De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden is een modern ogend bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals onder meer de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

 

Op De Rietvelden zijn onder meer gevestigd: Heineken, TNT, diverse dealers van personenwagens (Citroen, Renault), maar ook kantoor(achtige) gebruikers als Pink, EJP Accountants enzovoorts.

 

Bedrijfsruimte

De bedrijfsunit beschikt over circa 202 m², bestaande uit circa 122 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 80 m² bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer.

 

Kenmerken bedrijfsruimte

– betonnen verdiepingsvloer
– systeemplafond v.v. Tl-verlichting
– overheaddeur
– pantry

 

Terrein

Aan de voorzijde van de bedrijfsunit ligt een afgesloten buitenterrein. Dit terrein is voorzien van klinkerverharding, omheining middels een stalen hekwerk met poort. Tevens zijn enkele parkeerplaatsen op dit terrein gerealiseerd.

 

Locatie

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station ‘s-Hertogenbosch treft u in de nabije omgeving. De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station beloopbaar te noemen.

Kenmerken bedrijfsruimte

– betonnen verdiepingsvloer
– systeemplafond v.v. Tl-verlichting
– overheaddeur
– pantry

Bedrijfspanden in de omgeving

 • Rietveldenweg 88Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 440 m²
 • Boksheuvelstraat 14Den Bosch
  Bedrijfsruimte Ca. 300 m²Overig Ca. 116 m²
 • Rietveldenweg 86Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 302 m²
 • Brede Haven 6Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 84 m²
 • Koenendelseweg 29Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 65 m²Bedrijfsruimte Ca. 4095 m²
 • Rietveldenweg 47A - KDen Bosch
  Kantoorruimte Ca. 131 m²Bedrijfsruimte Ca. 204 m²
 • Sigarenmakerstraat 8BDen Bosch
  Kantoorruimte Ca. 220 m²Bedrijfsruimte Ca. 2705 m²
 • Koenendelseweg 13-17Den Bosch
  Kantoorruimte Ca. 24 m²Bedrijfsruimte Ca. 2170 m²Overig Ca. 512 m²