Home's-HertogenboschBalkbrug-Oost 93

Vraag brochure aan

Balkbrug-Oost 93

5236 PW 's-Hertogenbosch Beschikbaar

€ 350

per maand

TE HUUR
Unit van circa 32 m²

Business Centrum Empel-Zuid
Het Business Centrum bestaat uit in totaal 44 geschakelde (opslag)units met een bruto vloeroppervlakte van circa 32 m² tot 160 m². Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van een elektrisch bedienbare overhead deur met een vrije hoogte van ca. 5,6 meter en een in de overhead deur geïntegreerde loopdeur. De doorrijhoogte zal circa 3,5 meter zijn. Deze afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen.

Uitstraling
De hoogwaardige uitstraling van bedrijventerrein Empel-Zuid is door de architect doorgetrokken naar dit project. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Vestigingsklimaat Empel & ‘s-Hertogenbosch
Gemeente ‘s-Hertogenbosch kan gezien worden als één van de meest vooruitstrevende gemeenten van Nederland. ‘s-Hertogenbosch is gelegen aan de snelwegen A2 en A59 en aan belangrijke water- en railverbindingen. ‘s-Hertogenbosch kenmerkt zich door zeer hoogwaardige locaties, waar grote bedrijven en merken zijn gevestigd. De stad beschikt over uitstekende en bijzondere woonwijken, zoals de Haverleij voor landelijk wonen, het Paleiskwartier tegen de binnenstad en De Groote Wielen in Rosmalen. Daarnaast vindt u mooie nieuwbouwwijken in ondermeer Empel en Vinkel.
In Empel zijn bedrijfsgronden uitgeefbaar op Empel-Zuid en Empel-Maasakkers. Beide locaties liggen strategisch: ten noordoosten van ’s-Hertogenbosch, tussen de kern Empel en het knooppunt van de rijkswegen A2/A59.

Bedrijventerrein Empel-Zuid

Empel-Zuid kan gezien worden als een modern bedrijventerrein ten behoeve van kleine en middelgrote bedrijven in de lichtere milieuklassen. Bijvoorbeeld: lichte industrie, ambachtelijke bedrijvigheid, bedrijfsmatige dienstverlening. Op Empel- Zuid zijn de nieuwe bedrijfsunits gevestigd. De bedrijfsunits zijn gelegen dichtbij het centrum van Empel. Dit centrum staat in een directe verbinding met de wijk Maaspoort aan de Noordkant van ’s-Hertogenbosch. De bedrijfsunits zijn vanaf de A2 binnen enkele minuten te bereiken. Dit is tevens van toepassing voor het centrum van Empel en Rosmalen.

De Ondernemersvereniging Empel en de gemeente zorgen ervoor dat de kwaliteit van het gebied ook op lange termijn goed blijft; zo zijn onder meer terreinmanagement en beveiliging collectief vastgelegd.

Gasloos en duurzaam
Geheel naar de eisen van deze tijd zijn alle opslag-bedrijfspanden gasloos uitgevoerd. Als alternatief voor aardgas is gekozen voor een all-electric concept waarbij de panden voor de energie- voorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet hebben. Het all-electric concept kan gecombineerd worden met duurzame opwekking van elektriciteit door de plaatsing van een zonnestroom- systeem op het dak van het pand.
De panden zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en wateraansluiting. Aan de binnenzijde is ieder pand voorzien van één aansluitpunt voor riolering.

Gebruik
De (opslag)unit mag onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Één en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Specificaties

 • Koop/huur
  Huur
 • Huurprijs
  € 350
  per maand
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  32 ㎡

  Totaal:

  Beschikbaar in units vanaf: 32 ㎡

 • Ligging
  Bedrijventerrein Empel-Zuid

Omgeving Balkbrug-Oost 93

De bedrijfsunits zijn gelegen dichtbij het centrum van Empel. Dit centrum staat in een directe verbinding met de wijk Maaspoort aan de Noordkant van ’s-Hertogenbosch. De bedrijfsunits zijn vanaf de A2 binnen enkele minuten te bereiken. Dit is tevens van toepassing voor het centrum van Empel en Rosmalen.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.