HomeRosmalenKloosterstraat ong

Vraag brochure aan

Kloosterstraat ong

5248 NV Rosmalen Beschikbaar

Prijs op aanvraag

Nieuwbouw locatie op perceel van circa 15.000 m² te koop / te huur in Rosmalen.

Perceel

Het totale perceel heeft een oppervlakte van circa 15.000 m² en is in delen te koop. Het is tevens mogelijk om op maat voor u een bedrijfsgebouw te ontwikkelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bestemming

Het perceel is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Kanaalpark’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 augustus 1987. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijf – 2’.
Verkoop van ABC-goederen alsmede detailhandel met uitzondering van verkoop van levensmiddelen, kleding, textiel of meubels is toegestaan.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 9

Locatie

De Kloosterstraat is direct gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A59 welke op korte afstand aansluit op de Rijksweg A2. Deze locatie is daardoor uitstekend bereikbaar!

Specificaties

 • Koop/huur
  Beide
 • Prijs
  Op aanvraag
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  15000 ㎡

  Totaal:

  Overig: 15000 ㎡

 • Ligging
  Gelegen aan de op- en afritten van de A59
 • Parkeerruimte
  Op eigen terrein

Omgeving Kloosterstraat ong

De bouwgrond is gelegen aan de Kloosterstraat in Rosmalen direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. In de directe omgeving bevinden zich bedrijven zoals Heijmans, van den Broek Campers, 1.2.3. machineverhuur B.V. en Albert Heijn Pick Up Point.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.