Team

Met een team van zes enthousiaste en gedreven collega’s werkt Saris & Partners Makelaars vanuit de standplaats in ’s-Hertogenbosch. Wil jij werken bij een dynamisch makelaarskantoor met leuke klanten, in een jong gedreven team? Bekijk hier de openstaande vacatures.

Maak kennis met het team van Saris & Partners Makelaars:

Toin Saris

Beëdigd Makelaar / Taxateur BOG

Als oprichter van Saris & Partners is Toin Saris erg trots op zijn kantoor dat al meer dan 20 jaar bestaat. Met een achtergrond bij de Friesch-Groningsche Hypotheekbank (FGH-bank NV) en jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar is zijn doel nog steeds om relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Goede adviezen geven is wat hij het liefste de hele dag doet. Toin is erg creatief, heeft een brede interesse en weet wat hij wil.

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Commercieel, gedreven en succesvol zijn de kenmerken van Mark. Hij weet zeer goed de juiste zoeker bij het juiste bedrijfsobject te vinden.

Bedrijfshuisvesting is zijn passie en dat brengt hij ook over bij zijn klanten. Inmiddels is Mark al ruim 12 jaar betrokken bij Saris & Partners en nog altijd met veel plezier.

Melanie Schütte

Office Manager

Met veel passie vervult Melanie haar functie als Office Manager binnen Saris & Partners. Een echte duizendpoot met inmiddels bijna 20 jaar ervaring.

Het is en blijft een uitdaging om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar het managen van team Saris geeft haar veel positieve energie. Melanie vindt het ontzettend leuk om bij Saris alle ballen in de lucht te houden.

Roos Aal-Sedee

Back-Office medewerkster

Een hartelijke vrouw met een hart van goud. Dat is Roos! Samen met haar collega Sijjanne vormen zij de back-office met als doel intern alles structureel laten verlopen.

Ze heeft het goed naar haar zin bij Saris & Partners en komt ook iedere dag met plezier naar kantoor. Roos houdt op z’n tijd van een grapje en is 3 dagen per jaar zeker niet aanwezig … En dat is met carnaval!

Rien van de Koolwijk

Register Taxateur B.O.G.

Laurens Jansen

Register Taxateur BOG

Als iemand een goede instelling heeft dan is het Laurens wel. Hij is erg behulpzaam en wil voor iedereen zijn beste beentje voor zetten. Als assistent makelaar/taxateur heeft hij zich opgewerkt naar gecertificeerd taxateur en werkt hij vele taxatierapporten uit.

Als taxateur heeft Laurens een grote verantwoordelijkheid waar hij goed mee om weet te gaan. Het verzamelen van de juiste informatie en een goede planning is hierbij belangrijk, maar dat is aan Laurens wel toevertrouwd.

Sijjanne van der Meijden – van Brenk

Back-Office Medewerkster

Sijjanne is een slimme jonge dame en het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Ze is zeer klantvriendelijk en heeft samen met haar collega Roos de back-office helemaal onder controle.

Sijjanne is de rechterhand van onze bedrijfsmakelaars en probeert dit zo gestructureerd mogelijk te doen. Een mooie uitdaging! In feite zijn de backoffice medewerksters onze interne makelaars en zijn ze net zo goed op de hoogte van de lopende zaken als de bedrijfsmakelaars.