Team

Toin Saris

Beëdigd Makelaar / Taxateur BOG

Als oprichter van Saris & Partners is Toin erg trots op zijn kantoor dat al meer dan 20 jaar bestaat. Met een achtergrond bij de Friesch-Groningsche Hypotheekbank (FGH-bank NV) en jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar is zijn doel nog steeds om relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden.

“Ik kijk altijd enorm uit naar het voeren van interessante gesprekken met interessante mensen. Dat vind ik misschien nog wel het leukste aan mijn werk als makelaar en taxateur.”

Kom meer te weten over Toin

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

Mark is inmiddels al ruim 12,5 jaar betrokken bij ons bedrijf als makelaar en taxateur en is 5 jaar geleden ingestapt als zakenpartner van Toin.

“Succes betekent voor mij dat ik twee partijen bij elkaar breng en een deal tot stand breng waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.”

Kom meer te weten over Mark

Melanie Schütte

Office Manager

Met veel passie vervult Melanie haar functie als Office Manager binnen Saris & Partners. Een echte duizendpoot met inmiddels ruim 20 jaar ervaring.

“Toen ik Toin leerde kennen, vroeg hij zich wel eens hardop af waarom ik was aangenomen omdat ik alles nog moest leren. Nu, 20 jaar verder, noemt hij mij onmisbaar.”

Kom meer te weten over Melanie

Roos Aal-Sedee

Back-office medewerkster

Een hartelijke vrouw met een hart van goud. Dat is Roos! Zij vormt de back-office die intern alles structureel laat verlopen.

“De sfeer bij Saris & Partners is uniek, want ondanks dat ik elke morgen naar mijn werk ga, voelt het ook als thuiskomen.”

Kom meer te weten over Roos

Rianka Bikker

Register taxateur BOG

Rianka is onze vaste steun en toeverlaat als het gaat om de taxatie van bedrijfspanden. Als eerste vrouw én tevens het jongste lid binnen VBO (brancheorganisatie taxateurs) met een REV vermelding, komt ze haar ambities nu waarmaken in ons team.

“Een gebouw komt pas écht tot leven als de ondernemer die er zijn bedrijf in heeft gerund erover vertelt.”

Kom meer te weten over Rianka