Over ons

Over Saris & Partners Makelaars

Historie
Saris & Partners Makelaars is in maart 1999 opgericht door Toin Saris. Op het moment van oprichting had Toin al ruim 12 jaar ervaring in commercieel vastgoed bij FGH Bank NV en Van Boxtel & Partners Makelaars.

De organisatie heeft zich steeds ten doel gesteld haar relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden. De relatie met opdrachtgevers wordt hierbij dan ook gekoesterd.

Met de geschiedenis bij de Friesch-Groningsche Hypotheekbank (FGH-bank NV) staat Saris & Partners Makelaars te boek als een relationeel kantoor met een hoge servicegraad.

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners staan haar relaties terzijde met raad en daad, in een markt die samenhangt van contacten. Zo heeft iedere bedrijfsmakelaar haar eigen

specialistische kennis, ervaring en netwerk van contacten, waardoor de relatie ervaart wat hoogwaardige dienstverlening werkelijk betekent.

Uw belang is ons belang!
Saris & Partners Makelaars gaat met de tijd mee. Dat doen we door te investeren in techniek en mensen. Mensen die uw belang als hoogste doel beschouwen. Die u adviseren alsof het uw grootste aandeelhouder is, zonder uiteraard op uw stoel te gaan zitten. Door de vele gesprekken met onder andere ondernemers, banken, accountants en belastingdienst die we de voorbije jaren hebben gevoerd hebben we een uitstekend gevoel ontwikkeld voor het doen van zaken.

Team Saris en Partners Bedrijfsmakelaar Makelaar in Bedrijfshuisvesting

MKB adviseur
We kunnen met recht stellen dat Saris & Partners als bedrijfsmakelaar een echte MKB adviseur is. Ondernemingen van 1 tot 1000 werknemers vormen het speerpunt van ons kantoor. We begrijpen de MKB-er als geen ander en durven best te stellen dat we van hetzelfde DNA zijn gemaakt. We worden vaak als klankbord gebruikt, en dat beperkt zich lang niet altijd tot bedrijfshuisvesting. We zoeken altijd voor ú de beste oplossing en maken die mogelijk. Alleen kwaliteit geldt!

NVM en VastgoedCert
Het NVM- in business lidmaatschap is een vakgroep gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Hiermee garanderen we ons van kennisontwikkeling en deskundigheid in de branche en ons werkgebied.

Stichting VastgoedCert is een onafhankelijk platform voor gecertificeerde makelaars en taxateurs. De organisatie ziet toe op vakbekwaamheid en is voortgekomen uit CRMT, SRT, NRVT en Stichting WOZ.