HomeHorstVenrayseweg ong.

Vraag brochure aan

Venrayseweg ong.

5961 NT Horst Beschikbaar

Prijs op aanvraag

TE KOOP

17 bedrijfsunits vanaf circa 238 m² tot circa 916 m²
BUSINESS PARK HORST

 

De gemeente Horst aan de Maas is wat betreft oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Het ligt strategisch tussen Venlo en Venray. Venlo geldt als de logistieke hotspot van Nederland, vanwege de goede aansluitingen richting de exportlanden.

Ook  Horst  kan profiteren van de goede  aansluitingen, want het  ligt aan de A73 die loopt van Nijmegen naar Roermond. Ten zuiden van Horst  ligt de A67 van Eindhoven  naar Venlo. Vanuit  Horst vinden  vele champignons hun weg  naar de liefhebbers;  maar liefst een derde  van de Nederlandse productie  komt hiervandaan!

De Venrayseweg is een soort parallelweg van de A73 en meandert mee met de snelweg van Venray naar Venlo.  Het Businesspark is daarmee zowel vanuit Venray als vanuit Venlo eenvoudig bereikbaar. De Venrayseweg kenmerkt zich door  bedrijvigheid in een groene omgeving: bij nieuwbouw stelt de gemeente terecht eisen aan een groene inpassing in de omgeving.

Het Business Park
Het Business Park Horst bestaat uit 17 geschakelde bedrijfsunits met een bruto oppervlakte van circa 240 m² tot 916 m². Alle units worden voorzien van beperkt kantoorgedeelte met trap richting een verdiepingsvloer.

Naar wens van de koper kunnen units worden samengevoegd, zodat alle afmetingen mogelijk zijn. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van de glazen pui en een elektrisch bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten). De overheaddeuren zijn maar liefst 5 m breed en 4,25 m hoog. De afmetingen van de units staat op de tekening weergegeven. Deze afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen.

Deze bedrijfsunits zijn perfect geschikt voor de vestiging van diverse soorten bedrijven.

Duurzaamheid
De bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van de uitstekende isolatie.

Gebruik
De units mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst neem dan contact met ons op.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen, worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt ervoor dat zaken als het (groen) onderhoud en de verzekering goed geregeld worden. Daarnaast zorgt de VvE ervoor dat de collectieve verzekering goed en goedkoper afgesloten kan worden.

Parkeren
Er is conform de eisen van het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen. Elke unit heeft een vast aantal toegewezen parkeerplaatsen. U koopt een unit met eigen parkeerplekken. Deze staan aangegeven op de plattegrond.

Units huren of verhuren?
Bij onze projecten verkopen wij steevast een aantal units aan beleggers. Om te voorkomen dat we concurreren met de beleggers, onze gewaardeerde kopers, bieden we de units alleen te koop aan. U kunt ze dan bij ons ook niet huren.

Beleggers mogen uitgaan van een goed rendement. Als voorbeeld: voor de units van 472 m² adviseren wij een maandelijkse huur van € 3.400,- per maand, exclusief btw. Rekent u even met ons mee?

Aankoop bedrijfsunit 472 m² € 549.000
Meerwerkpakket € 55.000
Totale investering € 604.000

 

Huurprijs per jaar € 40.800 (bruto aanvangsrendement 6,8%)
-/- bijdrage VVE € 3.330 -/-
-/- WOZ eigenaarsdeel € 1.441 -/-
Netto opbrengst per jaar € 36.059 (netto aanvangsrendement 6,0%)

 

Opties en overige kosten
We maken het u graag gemakkelijk door helder inzicht te geven in bijkomende vaste kosten. Daarmee kunt u eenvoudig vooraf berekenen wat de investering en/of het rendement van uw unit is. Daarnaast  bieden we een meerwerkoptie aan die  bij oplevering van uw unit al gebruiksklaar door Airconomics geïnstalleerd kan worden.

Vaste aansluitkosten water en elektra
Enexis en Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) brengt ons namens u vaste aansluitkosten in rekening voor de aanleg van de infrastructuur voor de nutsvoorzieningen. Deze kosten zitten in de koopsom inbegrepen voor zover het een standaard  aansluiting betreft. Voor elektra is dit 3x25A en voor water wordt er een leiding met een capaciteit van 1,5 m3/uur aangelegd.  Indien uw verbruik niet bij de standaard aansluiting past bepalen wij samen met u het juiste tarief voor een zwaardere  aansluiting.

Voorbereiding vloerverwarming
Het is het meest comfortabel uw bedrijfsunit te verwarmen middels vloerverwarming in combinatie met een warmte pomp. Wij begrijpen dat het installeren van een vloerverwarming praktisch niet meer te realiseren is ná oplevering. Uw vloer is dan immers al gestort. Om die reden hebben we in alle vloeren (dus zowel beneden als boven) gezorgd voor leidingen voor vloerverwarming.

Kosten VvE
De Vereniging van Eigenaren zal worden beheerd door een VvE beheerder. In de bijdrage zitten de volgende componenten:
– Opstalverzekering, gebaseerd op een premie indicatie
– (Reservering voor toekomstig) onderhoud
– Kosten beheer
– Onderhoud van het groen

De indicatieve kosten bedragen incl. BTW:

2 hoekunits achterzijde € 141,00 p/maand
2 units achterzijde € 139,00 p/maand
Units 471 meter € 278,00 p/maand
Units 916 meter € 463,00 p/maand

De kosten zijn indicatief, omdat deze afhankelijk zijn van de uiteindelijke premie voor de opstalverzekering. Deze worden definitief vastgesteld na een opleveringsinspectie door de verzekeraar. De indicatieve berekening is gebaseerd op recent gesloten polissen. Met deze kosten zijn al uw kosten betaald, welke u ook zou moeten reserveren bij een bedrijfsunit buiten een VvE.

Technische omschrijving en meerwerk
Voor de technische omschrijving en meerwerk verwijzen wij u naar de brochure en/of bijlage.

Oplevering
De oplevering van het gekocht is tenzij anders overeengekomen in casco bouwkundige staat. De koper zal hiervoor uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke opleveringdoor de aannemer uitgenodigd worden.

De standaard aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door diverse (overheids) instanties gelden slechts in de casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke niet voor rekening van verkoper of aannemer komen. Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om, voor de ingebruikname, de bedrijfsvoering en de inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving.

Contracten
Bij het sluiten van de koop wordt een koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt o.b.v. overeengekomen voorwaarden en door partijen ondertekend.

Specificaties

 • Koop/huur
  Koop
 • Prijs
  Op aanvraag
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  7640 ㎡

  Totaal:

  Beschikbaar in units vanaf: 238 ㎡

 • Ligging
  Business Park Horst wordt gebouwd aan de Venrayseweg. De Venrayseweg is een soort parallelweg van de A73 en meandert mee met de snelweg van Venray naar Venlo.  Het Businesspark is daarmee zowel vanuit Venray als vanuit Venlo eenvoudig bereikbaar.
 • Parkeerruimte
  Er is conform de eisen van het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen. Elke unit heeft een vast aantal toegewezen parkeerplaatsen. U koopt een unit met eigen parkeerplekken. Deze staan aangegeven op de plattegrond. 
 • Kenmerken
  • Krachtstroom
  • Toilet
  • Pantry
  • Close-in boiler
  • Warmtepomp
  • Luchtbehandeling

Omgeving Venrayseweg ong.

Business Park Horst is gelegen aan de Venrayseweg ong. te Horst. De gemeente Horst aan de Maas is wat betreft oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Het ligt strategisch tussen Venlo en Venray. Venlo geldt als de logistieke hotspot van Nederland, vanwege de goede aansluitingen richting de exportlanden.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.