Ervaringen

Ervaring met Saris & Partners

“Onlangs ben ik veelvuldig in contact geweest met Saris & Partners Makelaars. Met onze reisorganisatie Matoke Tours waren we op zoek naar een geschikt pand, bij voorkeur in de binnenstad van Den Bosch.

Naast het sterke aanbod van mooie kantoorpanden op goede locaties, was ik ook erg gecharmeerd van het persoonlijke contact en de snelheid in communicatie. Een belletje of mailtje werd vaak binnen één of twee uur beantwoord. Zo heb ik ook meerdere panden op één dag kunnen bezichtigen en werd er een heel goed beeld verkregen van de behoeften die ik als potentiële huurder had.

Ik kon daarbij heel goed merken dat Saris & Partners zowel de belangen van de huurder, als de verhuurder hoog in het vaandel heeft staan. Persoonlijk vond ik het contact dan ook prettiger dan het contact met collega makelaars uit de regio. Wie op zoek is naar een betrouwbare partner in deze regio, die goed communiceert en kundig is, kan uitstekend terecht bij Saris & Partners.”

Paul Gevers
Directeur Matoke Tours BV

Logo Matoke Tours


“Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Saris en Partners Makelaars. Na ruim 25 jaar klant te zijn geweest bij een ander bedrijfsmakelaarskantoor, kan ik bijna niet geloven dat er ook eerlijke makelaars in Den Bosch zijn. In nog geen jaar tijd heeft Saris & Partners mijn leegstaande panden bijna compleet opgelost met degelijke en goede huurders.

Ik word, ondanks dat ik op Tenerife woon, elke week op de hoogte gehouden van de stand van zaken over de vorderingen, of gesprekken met aspirant huurders. Een nieuwe ervaring is ook dat Saris & Partners veel goede ideeën heeft en continu denkt aan het belang van zijn klanten.

Bij het andere kantoor werd op maandag vergaderd en de klanten naar de panden geleid waar men zelf het meeste belang bij heeft. Bij Saris & Partners is dit absoluut niet het geval om dat zij zelf geen belangen heeft in onroerend goed.”

Toon de Gouw


“In een notendop hoe ik de samenwerking met Saris & Partners Makelaars heb ervaren. Het kantoor levert goede service. De makelaar denkt mee over diverse mogelijkheden om de huurder te helpen aan een geschikt pand en een passende overeenkomst. Daarnaast is de communicatie erg fijn en ben ik dan ook zeer tevreden.”

Sharon Hilgers
Founder & Director My Jewellery

Logo My Jewellery


“Ik ben erg tevreden over de bemiddeling van de makelaar bij de verkoop van mijn pand in Den Bosch. De makelaar stelde een reële vraagprijs voor, deed geen loze beloften, stond de kijkers goed te woord, onderhandelde bekwaam met potentiële kopers en had de uiteindelijke verkoop in een half uur geregeld. Dit alles voor een acceptabele prijs en onder goede voorwaarden. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen.”

Antoon van Rosmalen