Bedrijfsruimte verhuren of verkopen

Al ruim 20 jaar vertrouwen pandeigenaren erop dat wij een geschikte huurder of koper vinden voor hun bedrijfspanden in de regio Den Bosch. Wij bemiddelen en brengen de beste deal voor beide partijen op tafel. Daarnaast adviseren wij u over de rechten en plichten die u als eigenaar van een bedrijfspand heeft en wat de rechten en plichten zijn van de potentiële huurder/koper. Met onze kennis over de regionale markt en ons rijke netwerk vinden wij altijd de meest betrouwbare partij.

Altijd op de hoogte

De bedrijfsmakelaars van Saris en Partners zijn goed op de hoogte van de plaatselijke en regionale vastgoedmarkt en de actuele trends en ontwikkelingen. Zij verhuren en verkopen commercieel vastgoed in de regio Den Bosch, met name aan ondernemers in het MKB segment.

Uitstekende presentatie en promotie

Bij de verhuur of verkoop van uw pand draait het uiteraard ook om de juiste presentatie. Als ‘bedrijfsmakelaar in aandacht’ begrijpen wij dat hier zorgvuldig mee om moet worden gegaan, zowel online als offline. Zo wordt uw bedrijfspand onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor maximaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Inzicht wensen en verwachtingen

In een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand.

Ontmoet uw makelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.