Verhuur / Verkoop

Saris & Partners Makelaars helpt u graag met de zoektocht naar een geschikte en betrouwbare koper of huurder voor uw pand.

Wij begrijpen namelijk goed dat u dringende vragen heeft. Wat is een realistische prijs? Welke strategie wordt toegepast? Wat zijn de rechten en plichten van u en de koper of huurder?

Altijd op de hoogte

De bedrijfsmakelaars van Saris en Partners zijn goed op de hoogte van de plaatselijke en regionale vastgoedmarkt alsmede van de actuele trends. Zij verhuren en verkopen commercieel vastgoed aan met name ondernemers in het MKB segment in onder meer Den Bosch, Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel en Zaltbommel.

Uitstekende presentatie en promotie

Bij de verhuur of verkoop van uw pand draait het ook om de presentatie. Hier besteden wij veel aandacht aan, zowel online als offline. Uw pand wordt voorzien van een brochure, een plattegrond en professionele foto’s en/of video’s. Voor maximaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Inzicht wensen en verwachtingen

In een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand. Al ruim 20 jaar helpen wij eigenaren met het succesvol verkopen en verhuren van kantoor-, winkel- of bedrijfsruimtes. Naast verkoop en verhuur zijn wij u ook graag van dienst met aankoop en aanhuur van panden.

Contact

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.