Buitenterrein verhuren

Uw buitenterrein verhuren? Onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte huurder voor uw buitenterrein. Tijdens het proces zorgt Saris & Partners er voor dat er goede afspraken tussen beide partijen worden gemaakt. Onze bedrijfsmakelaars houden uw rechten en plichten als eigenaar van het buitenterrein dan ook goed in de gaten. Al meer dan 20 jaar ondersteunt Saris & Partners eigenaren bij de verkoop van buitenterrein. Door het opgebouwde netwerk zijn wij dan ook goed in staat om snel een geschikte huurder te vinden.

Onze bedrijfsmakelaars helpen u bij de verhuur van uw buitenterrein in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw buitenterrein door Saris & Partners

Natuurlijk verzorgen onze bedrijfsmakelaars een nette en professionele presentatie van uw buitenterrein. Zowel offline als online wordt uw buitenterrein op een nette manier gepresenteerd. Uw terrein wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw buitenterrein aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw buitenterrein zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Kennismaken met onze bedrijfsmakelaars?

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw buitenterrein. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met Saris & Partners?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.