Bedrijfswoning verhuren

Het verhuren van uw bedrijfswoning? Natuurlijk ondersteunen onze bedrijfsmakelaars u graag tijdens het verhuurproces, op een proactieve wijze. Saris & Partners heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verhuren van bedrijfswoningen in regio Den Bosch. Onze bedrijfsmakelaars hebben dan ook een stevig en betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Tijdens het verhuurproces worden goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de huurder. Het team van Saris & Partners houdt tijdens het verhuurproces uw rechten en plichten als verhuurder nauwlettend in de gaten.

Ons team kan u helpen bij de verhuur van bedrijfswoningen in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Professionele presentatie van uw bedrijfswoning

Voor de succesvolle verhuur van uw bedrijfswoning is het belangrijk dat het proces wordt ondersteund door een nette presentatie, zowel offline als online. Dit doen we door uw bedrijfswoning te voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Natuurlijk is uw bedrijfswoning zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Ontmoet onze bedrijfsmakelaars

Natuurlijk bent u van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch. Onze bedrijfsmakelaars bespreken graag uw wensen en behoefte omtrent de verhuur van uw bedrijfswoning, zodat onze bedrijfsmakelaars aan de slag kunnen met het vinden van de perfecte huurder. Vooraf worden alle condities besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Neem contact op met onze bedrijfsmakelaars

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.