Bedrijfswoning verkopen

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners verkopen al ruim 20 jaar bedrijfswoningen in regio Den Bosch. In de loop der jaren is er dan ook een uitgebreid en betrouwbaar netwerk aan kopers opgebouwd. Tijdens de verkoop van uw bedrijfswoning zorgen onze bedrijfsmakelaars voor een win-win situatie voor beide partijen.

Saris & Partners is een proactief kantoor. Wij benaderen proactief potentiële kopers en wachten niet af. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen en behoeften zijn wij in staat de meest ideale koper te vinden. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw bedrijfswoning in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

De geschikte koper voor uw bedrijfswoning

Het team van Saris & Partners zorgt voor een professioneel verloop van de verkoop van uw bedrijfswoning. Wij informeren de de koper over de mogelijkheden die uw bedrijfswoning hen biedt. Tijdens het verkoopproces is uw belang ons belang. We zorgen er dan ook voor dat onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten goed in de gaten houden.

Uitstekende zichtbaarheid van uw bedrijfswoning

Bij de verkoop van uw bedrijfswoning is een nette presentatie een belangrijk onderdeel. Onze bedrijfsmakelaars begrijpen dit maar al te goed en realiseren dit zowel online als offline. Uw bedrijfswoning wordt onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Ook wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

Onze bedrijfsmakelaars maken graag kennis met u. In een oriëntatiegesprek bespreekt u uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met onze bedrijfsmakelaars

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.