Bedrijfspand verkopen Den Bosch

Saris & Partners verkoopt al ruim 20 jaar bedrijfspanden in Den Bosch. Door onze expertise en het opgebouwde netwerk zijn wij in staat om de juiste koper voor uw bedrijfspand te vinden. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen omtrent het verkoopproces en zorgen voor een goede, gestructureerde afhandeling van de verkoop van uw pand.

Het bereiken van de perfecte koper voor uw bedrijfspand in Den Bosch

Bij Saris & Partners zijn wij van het ‘doen’. Niet in woorden, maar in daden. Met onze proactieve benadering gaan wij op zoek naar de meest geschikte koper voor uw bedrijfspand, passend bij hetgeen u voor ogen heeft. Onze bedrijfsmakelaars informeren de potentiële kopers over de mogelijkheden en kansen die uw bedrijfspand hen biedt. Gedurende de verkoop van uw bedrijfspand worden uw rechten en plichten als pandeigenaar door onze bedrijfsmakelaars bewaakt. Saris & Partner handelt vanuit uw belang als opdrachtgever.

De juiste presentatie voor het verkopen van uw vastgoed

Om uw bedrijfspand in Den Bosch te verkopen draait het voornamelijk om de online presentatie. Bij Saris & Partners begrijpen wij dat maar al te goed, zonder de offline vermarkting van uw bedrijfspand uit het oog te verliezen. Ons kantoor zorgt voor een goede vindbaarheid van uw bedrijfspand in zoekmachines en social media kanalen. Uiteraard wordt uw bedrijfspand aangemeld op Funda in Business en Ventu, voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s.

Ontmoet onze bedrijfsmakelaars

Overweegt u om uw bedrijfspand te verkopen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen, voorwaarden en verwachtingen. Vooraf bespreken wij met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.