Bedrijfspand verhuren Oss

Uw bedrijfspand verhuren in Oss? Onze bedrijfsmakelaars staan u graag bij in het proces om de perfecte huurder te vinden. Door goed naar uw wensen en behoeften te luisteren, begrijpen wij hoe wij u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Saris & Partners staat bekend als een deskundige bedrijfsmakelaar die door middel van snelle communicatie zorgt voor een nette afhandeling van het proces.

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen

Onze bedrijfsmakelaars zijn uitstekend op de hoogte van de plaatselijke en regionale vastgoedmarkt en de actuele trends en ontwikkelingen in Oss. Zij verhuren commercieel vastgoed in Oss, met name aan ondernemers in het MKB segment.

Uitstekende presentatie en promotie van uw bedrijfspand

Saris & Partners zorg ervoor dat uw bedrijfspand op de juiste manier wordt gepresenteerd. Het presenteren doen we dan ook zorgvuldig zowel offline als online. Uw bedrijfspand wordt voorzien van een plattegrond, met een professionele brochure en duidelijke foto’s en/of video’s.

Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Inzicht wensen en verwachtingen

Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen, verwachtingen en voorwaarden met onze bedrijfsmakelaars bespreken. Alle condities worden vooraf met u besproken zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.