Aanhuur / Aankoop

Saris & Partners Makelaars helpt u graag met de zoektocht naar de perfecte werkomgeving. Bij de zoektocht naar een pand heeft u waarschijnlijk al een goed beeld van wat u graag wilt, maar ook wat u liever niet wilt.

Het is ook begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt namelijk veel op u af. Het aanhuren of aankopen van een bedrijfspand of kantoorruimte is een spannend traject.

Aanbod regio Den Bosch

Bij Saris & Partners kunt u terecht voor al uw vraagstukken voor commercieel vastgoed, zoals bedrijfshallen, kantoren, showrooms, praktijkruimten en meer. Dit aanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

Groot netwerk

Onze bedrijfsmakelaars hebben een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring in Den Bosch en omgeving. Dit zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio.

Inzicht behoeften en wensen

In een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw behoeften, wensen en voorwaarden. Om niet voor verassingen komen te staan bespreken wij vooraf met u alle condities.

Als u bij ons aanbod niks kunt vinden dat aansluit op uw behoeften en eisen dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u om een bedrijfspand op maat te zoeken. Naast verkoop en verhuur zijn wij u ook graag van dienst met de verkoop en verhuur van panden.

Aanbod

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.