HomeDen HaagTarwekamp 79-81

Tarwekamp 79-81

2592 XH Den Haag Verkocht

Balie-/kantoorruimte te koop en te huur in Den Haag. Het te koop en huur aangeboden object beschikt over circa 333 m² goed onderhouden praktijk- / winkelruimte of kantoorruimte.

Het object is tot voor kort in gebruik is geweest als een tandartspraktijk. Bij binnenkomst hangt er een prettige, rustige sfeer en door de hoekligging van het object is er ruime lichtinval wat bijdraagt aan een plezierige beleving van de ruimte. De goede bereikbaarheid, de centrale ligging en alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving zijn sterke punten van dit bijzondere object.

Balie- / kantoorruimte

Het object bestaat uit de begane grond en een kelder. De kelderruimte heeft een oppervlakte van circa 107 m² en is uitgerust met een nette pantry, toiletvoorzieningen en archiefkasten ten behoeve van dossiers.
De begane grond heeft een oppervlakte van circa 226 m² en is geruime tijd in gebruik geweest als een tandartspraktijk met diverse behandelkamers. Het linkergedeelte van de begane grond is ingericht als tandtechnische werkplaats. Het object is voorzien van meerdere entrees/uitgangen.

Gebruiksmogelijkheden

Het bestemmingsplan laat o.a. de navolgende gebruiksmogelijkheden toe: detailhandel, lichte horeca, welzijnsvoorzieningen. Het te koop en huur aangeboden object is dan ook als kantoorruimte, winkelruimte en/of praktijkruimte in gebruik te nemen.

Parkeren

Langs de openbare weg zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. De omgeving is een ‘vrij parkeren’ gebied. Daarnaast zijn er op het eigen terrein, tijdens kantooruren, parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie

De Tarwekamp is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging nabij de uitvalswegen naar het rijkswegennet. In een aantal autominuten bereikt u via de Bezuidenhoutseweg de Utrechtsebaan. Deze geeft een directe aansluiting op het Rijkswegennet: A4 Den Haag – Amsterdam, A12 Den Haag – Utrecht – Arnhem en de A13 Den Haag – Rotterdam – Breda alsmede de A44 Den Haag – Amsterdam.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen. Op korte loopafstand bevindt zich de tramhalte voor lijn 6, die rechtstreeks een verbinding heeft met de NS Stations Den Haag Centraal Station en station Mariahoeve.

Specificaties

 • Koop/huur
  Beide
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  333 ㎡

  Totaal:

  Kantoorruimte: 333 ㎡

 • Ligging
  Winkelcentrum
 • Parkeerruimte
  Ruim voldoende in de omgeving
 • Kenmerken kantoorruimte
  • airconditioning
  • radiatoren
  • vloerbedekking / linoleum
  • deels v.v. systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen
  • diverse entrees / uitgangen

Omgeving Tarwekamp 79-81

De Tarwekamp is gelegen in de wijk Mariahoeve. Dit gebied staat bekend als een rustige, aangename woonomgeving. Het winkelcentrum “Mariahoeve” is bereikbaar binnen 5 minuten lopen en het winkelcentrum “Leidschenhage” ligt op 10 autominuten afstand. Scholen liggen in de wijk of in de directe nabijheid en sportmogelijkheden zijn voldoende te vinden in het dichtbij gelegen sportpark met binnen- en buitensportaccommodaties.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.