HomeDen BoschRuwekampweg 2

Vraag brochure aan

Ruwekampweg 2

5222 AT Den Bosch

Verhuurd

Prijs op aanvraag

TE HUUR
Circa 305 m² kantoorruimte

Algemeen

De te huur aangeboden kantoorruimte maakt onderdeel uit van ‘Het Rietblok’ | Ondernemerspark. Dit ondernemerspark is gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’ in Den Bosch. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Het Rietblok ligt op de kruising van de Ruwekampweg met de Rietveldenweg en bestaat uit een viertal gebouwen.

Terrein
Het buitenterrein is, voor zover het niet bebouwd is, verhard middels klinkerbestrating en voorzien van groenvoorzieningen. Tevens zijn er ruime looppaden van en naar de entrees en de parkeerplaatsen aangelegd. De parkeernorm bedraagt circa 1:60 m² VVO.

Specificaties

 • Koop/huur
  Huur
 • Prijs
  Op aanvraag
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  305 ㎡

  Totaal:

  Kantoorruimte: 305 ㎡

 • Ligging
  Op bedrijventerrein De Rietvelden
 • Parkeerruimte
  Voldoende op eigen terrein
 • Gebouw B, Ruwekampweg 2
  • Tweede verdieping: circa 305 m² kantoorruimte

Omgeving Ruwekampweg 2

Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Makro, Brezan, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.