HomeDen BoschHet Sterrenbeeld 48

Vraag brochure aan

Het Sterrenbeeld 48

5215 ML Den Bosch Beschikbaar

€ 140.000

per jaar

TE HUUR

Circa 1.210 m² bedrijfsruimte
Circa 1.165 m² kantoorruimte

Dit fraaie object ligt op een hoek van Het Sterrenbeeld en De Waterman op bedrijventerrein De Brand. De Brand is de moderne zichtlocatie voor bedrijven die zich willen presenteren aan de rijksweg A2. De Brand is het voorbeeld van een modern gemengd bedrijventerrein met een hoge gebiedskwaliteit: Een krachtige stedenbouwkundige structuur, hoogwaardige architectuur en een aantrekkelijke openbare ruimte. Daarnaast zijn er in het gebied uitstekende voorzieningen zoals horeca, kinderopvang en vergaderfaciliteiten.

Belangrijke doelgroepen voor De Brand zijn ICT-bedrijven, groothandel, productie en distributie. De autobereikbaarheid is uitstekend. De ondernemersvereniging De Brand draagt voor uitvoering van een compleet pakket aan parkmanagement zoals collectieve inkoop van beveiliging en de afvoer van bedrijfsafval.

Object (In zijn geheel of in diverse delen te huur!)
Het pand bestaat uit kantoorruimte in twee bouwlagen met aangrenzende bedrijfsruimte. De oppervlakten van de verschillende vertrekken zijn als volgt:

Bedrijfsruimte
Begane grond circa 980 m²
Verdiepingsvloer circa 230 m²

Kantoren
Begane grond circa 609 m²
Verdiepingsvloer circa 556 m²

Totaal circa 2.375 m²

NB Het pand kan ook in twee delen verhuurd worden als volgt:
Sterrenbeeld 48
Kantoren 1.030 m²
Bedrijfshal 710 m²

Sterrenbeeld 48a
Kantoren 135 m²
Bedrijfshal 500 m²

Technische informatie
De gevels van de kantoren zijn van fris metselwerk en de kozijnen zijn van gemoffeld aluminium voorzien van isolerende beglazing. Ter plaatse van de bedrijfsruimte zijn de gevels voorzien van geïsoleerde beplating. De vloeren zijn van beton en de kantoren voorzien van projecttapijt. De kantoren worden verwarmd middels een c.v.-ketel aangesloten op radiatoren. Een groot aantal vertrekken zijn voorzien van airconditioning. De bedrijfsruimten worden verwarmd middels totaal 5 direct gestookte gasheaters. Het object is voorzien van databekabeling.

Specificaties

 • Koop/huur
  Huur
 • Huurprijs
  € 140.000
  per jaar
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  2375 ㎡

  Totaal:

  Bedrijfsruimte: 1210 ㎡

  Kantoorruimte: 1165 ㎡

 • Ligging
  Bedrijventerrein De Brand
 • Parkeerruimte
  Het object is voorzien van 25 parkeerplaatsen

Omgeving Het Sterrenbeeld 48

Parkeren
Het terrein is voorzien van een hekwerk met poort. Aan de voorzijde van het object zijn totaal 25 parkeerplaatsen beschikbaar.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.