HomeDen BoschBalkbrug Oost

Vraag brochure aan

Balkbrug Oost

Den Bosch

Verkocht

Prijs op aanvraag

TE KOOP

16 bedrijfsunits vanaf 113 m² tot 205 m² in ‘s-Hertogenbosch

Aan Balkburg-Oost op het bedrijventerrein Empel-Zuid te ‘s-Hertogenbosch worden 16 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld, speciaal naar de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf. De ruimtes kennen een flexibele indeling, hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. Kortom een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

De bedrijfsunits variëren in oppervlakte vanaf circa 113 m² tot circa 205 m² inclusief verdiepingsvloer. De twee kopunits aan de voorzijde van het plan zijn voorzien van een volledige verdiepingsvloer. De overige units beschikken over een verdiepingsvloer van circa 40 m². Alle units hebben een eigen parkeerplaats en zijn standaard voorzien van diverse voorzieningen.

Multifunctioneel, flexibel en representatief
Vooral voor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf bieden de bedrijfsunits qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. De 16 units zijn variëren in grootte van circa 75 m² tot circa 200 m² bruto vloeroppervlak. Het zijn multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling, die uitstekend dienen als werkplaats, magazijn of atelier

Turn-key
De bedrijfsunits worden gerealiseerd in een prefab stalen draagconstructie met stenen scheidingswanden en afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. De bedrijfsunits in onze bedrijfsverzamelgebouwen worden standaard opgeleverd met een breed basispakket aan voorzieningen. Daarnaast heeft u als eindgebruiker nog de grootst mogelijke vrijheid om de unit naar eigen wens uit te breiden.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
– Afgewerkte begane grondvloer van beton met een maximale vloerbelasting van circa 1.000 kg/m² en 350 kg/m² op de verdieping;
– Standaard uitgevoerd met hal, trap en verdiepingsvloer conform tekening;
– Isolerende beglazing;
– Volledig afgewerkte toiletruimte met fonteintje;
– Geïsoleerd dak en gevel;
– Elektrische bedienbare overheaddeur;
– Meterkast met standaardvermogens: elektra en water;
– Brandslanghaspel;
– Twee (units 1 en 2) of één (unit 3 t/m 16) parkeerplaats(en) per bedrijfsunit.

Naast het basispakket is het mogelijk om aanvullende afspraken te maken over de inrichting en de afwerking. In samenspraak met de aannemer kan de bedrijfsunit, waar dit nog niet het geval is, worden voorzien van een gehele verdiepingsvloer. Ook kunnen er één of meerdere lichtstraten in het dak worden toegevoegd en bestaat er de mogelijkheid om de unit te voorzien van zonnepanelen. Natuurlijk is er daarnaast nog veel meer mogelijk.

Prijzen
De prijzen van de units starten vanaf € 125.000,- exclusief BTW, de volledige brochure alsmede de verkoopprijslijst en alle overige relevante informatie is te downloaden op deze website.

Specificaties

 • Koop/huur
  Koop
 • Prijs
  Op aanvraag
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  1 ㎡

  Totaal:

  Beschikbaar in units vanaf: 113 ㎡

 • Ligging
  Bedrijventerrein Empel Zuid
 • Parkeerruimte
  Twee (units 1 en 2) of één (unit 3 t/m 16) parkeerplaats(en) per bedrijfsunit

Omgeving Balkbrug Oost

Ligging
Bedrijventerrein Empel-Zuid heeft een strategische ligging ten noordoosten van ’s-Hertogenbosch, tussen de kern Empel en het knooppunt van de rijkswegen A2/A59 in.
Het is een modern bedrijventerrein ten behoeve van kleine en middelgrote bedrijven in de lichtere milieuklassen. Bijvoorbeeld: lichte industrie, ambachtelijke bedrijvigheid. De oprit A2 bevindt zich op slechts 1,5 kilometer van de locatie.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.