HomeDen BoschAfrikalaan 12A
Foto's
360° Video Plattegrond Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Afrikalaan 12A

5232 BD Den Bosch Beschikbaar

€ 55

per ㎡ per jaar

De circa 480 m² kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een kantoorverzamelobject aan de Afrikalaan 12A in ’s-Hertogenbosch op bedrijventerrein De Herven.

Het betreft een kantoorverzamelobject waar op de eerste verdieping circa 480 m² kantoorruimte te huur wordt aangeboden.

Terrein

Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein van Afrikalaan 12A aanwezig.

Locatie

Afrikalaan 12A is gelegen aan een zijstraat van de Balkweg en geeft via de Reitscheweg aansluiting op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) die vervolgens weer op steenworp afstand aansluiting geeft op de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch – Oss).

De bereikbaarheid per auto is met een directe oprit aan de snelweg ideaal. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station ’s-Hertogenbosch Oost is op loopafstand van Afrikalaan 12A.

Specificaties

 • Koop/huur
  Huur
 • Huurprijs
  € 55
  per ㎡ per jaar
 • BTW belast
  Ja
 • Oppervlakte
  480 ㎡

  Totaal:

  Kantoorruimte: 480 ㎡

 • Ligging
  Op bedrijventerrein De Herven
 • Parkeerruimte
  Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig

Omgeving Afrikalaan 12A

Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling.

De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het nieuwe SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd. Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er een autoboulevard.

De kwaliteit van het bedrijventerrein is op lange termijn veel beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken zijn en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.

In de directe omgeving van Afrikalaan 12A in Den Bosch bevinden zich onder andere: EBIKE-KIT, Installatie Maatschappij H.Ek en diverse automotive bedrijven.

Interesse?

Kom geheel vrijblijvend binnenkijken.