3 redenen waarom je bij Saris en Partners wilt werken

 

Inmiddels werk ik al bijna een half jaar bij Saris & Partners en de tijd is écht gevlogen. Ik voelde me al snel thuis op het kantoor op de Rietveldenweg 84 en binnen een aantal weken voelde het zelfs alsof ik er al maanden zat. Ik werd gelijk opgenomen in het leuke, diverse team en dat maakte het wennen en kennismaken een stuk makkelijker. Hierbij drie redenen waarom ik het zo leuk vind om bij Saris & Partners te werken.

1. Leuk team

Zoals ik net al zei, is het team een leuk en divers team, met een goede mix tussen jong en oud. Iedere collega heeft zijn/haar specialismen, een eigen manier van werken en denken en op die manier vullen we elkaar goed aan. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en (flauwe) grapjes.

2. Ruimte voor ontwikkeling en Bossche Bollen

De tweede reden waarom ik het fijn vind om hier te werken is omdat er altijd tijd vrij wordt gemaakt voor belangrijke zaken.

✓ Regelmatig doet zich de gelegenheid voor om een relevante cursus te volgen of een vakinhoudelijke lezing bij te wonen. Dit wordt altijd gestimuleerd en hierdoor kan ik mezelf – naast de ‘standaard’ werkzaamheden – verder ontwikkelen.

✓ We gaan maandelijks buiten kantoor lunchen om te vergaderen, sparren en brainstormen, maar ook om quality time met elkaar door te brengen.

✓ Er wordt ook altijd stilgestaan bij mijlpalen, verjaardagen en jubilea van collega’s. Dit wordt uiteraard gevierd met een echte Bossche Bol!

3. Klantbelang voorop

Tot slot … de klant staat áltijd centraal bij Saris & Partners. Dit klinkt misschien cliché, maar wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en streven naar meer dan een tevreden klant. Hier hecht ik ook veel waarde aan en ik vind het een prettige manier van werken. Dit zorgt er des temeer voor dat ik mijzelf hier op mijn plek voel.

Ik kan mij zo voorstellen dat jij nu denkt: “Werken bij Saris & Partners, dat lijkt me wel wat!”. Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Bekijk hier alle openstaande vacatures bij Saris & Partners. Een open sollicitatie is natuurlijk ook meer dan welkom.

Sijjanne