Boxtel: de kansrijke regio voor MKB’ers

Veel ondernemers die een bedrijfsruimte zoeken in Eindhoven, slaan de optie Boxtel over. Dat is volgens ons een gemiste kans, Boxtel biedt ondernemers mogelijkheden voor verdere groei met:

  • Gunstige koop- en huurprijzen
  • Veel ruimte en hoge diversiteit in bedrijfsruimtes
  • Ruim aanbod in praktisch geschoold personeel
  • Uitstekende bereikbaarheid via snelweg (A2) en spoor

En dat op amper 20 min. rijden vanaf Eindhoven. Benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf in deze regio? Ontdek ons actuele aanbod hieronder of geef uw zoekwensen door. Dan gaan wij voor u aan de slag. Nieuwsgierig naar onze visie voor Boxtel? Lees de blog van onze makelaar Toin: waar Eindhoven ‘de brains’ van de regio heeft, heeft Boxtel ‘de handjes’.

Nét niet wat u zoekt? Geef uw zoekwensen door en wij vinden het perfecte pand.

  • DD dash MM dash JJJJ

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.