Industrieweg 12 S

5262 GJ Vught
Bedrijfsruimte | circa 100 ㎡
Kantoorruimte | circa 100 ㎡

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsunit in aanbouw
Circa 100 m² bedrijfsruimte
Circa 100 m² kantoorruimte

Aan de Industrieweg 12, ten oosten van de kern van Vught is de net opgeleverde bedrijfsunit gelegen. De unit maakt deel uit van 6 units. Dit waren de laatste units die voorlopig in Vught gebouwd werden. 

De omgeving kenmerkt zich door een mix van midden en kleine bedrijven en heeft als zodanig voor die bedrijven voldoende bereikbaarheid en standing. De bedrijven die zich reeds in dit gebied hebben gevestigd zijn onder andere Van de Wiel Complete Afbouw en Vastgoed, KK Brandertechniek B.V., Geotrade B.V., Vawo B.V., Kuijpers Techniek - Kuijpers Elektro B.V.,  en WhyLed B.V.

Bedrijfsunit
De bedrijfsunit heeft een oppervlakte vanaf circa 100 m² bedrijfsruimte en circa 100 m² kantoorruimte op de verdieping.

Kenmerken bedrijfsunit
- Overheaddeur met separate loopdeur
- Intercomsysteem
- Zonnepanelen
- LED verlichting
- Warmtepomp
- Vloerverwarming op de verdiepingsvloer
- Pantry
- Toilet

Terrein
Het mandelige buitenterrein is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare schuifpoort en is 24/7 toegankelijk. Op eigen terrein zijn 4 exclusieve parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd-2’ met als functieaanduiding 'detailhandel volumineus'.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
De bedrijfsunits worden gerealiseerd aan de Industrieweg 12 in Vught. Deze plaats is enkele kilometers ten zuiden gelegen van Den Bosch, pal aan de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) en A65/N65 (Den Bosch – Tilburg). De industrieweg sluit aan op de Molenstraat, welke over gaat in de Repelweg en via de Laagstraat, Glorieuxlaan en Haldersebaan aansluiting geeft op de A2. Zowel de A2 als de N65 zijn op nog geen 1.000 meter afstand van de bedrijfsunit gelegen.

Een bushalte met een rechtstreekse busverbinding naar Den Bosch bevindt zich op circa 200 meter afstand. Het station Vught bevind zich eveneens op loopafstand. Hierdoor zijn de units met openbaar vervoer eveneens goed te bereiken.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte100
Gebouwdetails
Bouwjaar2021
EnergieklasseA ++
ParkeerfaciliteitenDe bedrijfsunit biedt ruimte om 4 auto's te parkeren
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught
Industrieweg 12 S Vught