Spoorlaan 50

5481 SK Schijndel
Bedrijfsruimte | circa 135 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 135 m² bedrijfsruimte

Schijndel is een gemeente van ruim 22.800 inwoners en is gelegen in het gebied tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Oss-Nijmegen. De objecten aan de Spoorlaan zijn gelegen op het bedrijventerrein “Rooiseheide” in Schijndel. Het bedrijventerrein de Rooiseheide kenmerkt zich door divers, kleinschalig, ambachtelijk en hier en daar in combinatie met wonen.

In de omgeving zijn onder meer gevestigd: Heijl Automaterialen B.V., Wijnen Bouw Schijndel, Meubelmakerij Toon Voets, Autoschadebedrijf Aarts, etc.

Bedrijfsruimte
Het betreft een bedrijfspand met een totale verhuurbare oppervlakte van circa 135 m² bedrijfsruimte. Waarvan circa 110 m² op de begane grond en circa 25 m² opslag-/kantoorruimte op de eerste verdieping. 

Kenmerken bedrijfsruimte
- Elektrische bedienbare overheaddeur en separate loopdeur
- Betonvloer & laminaat op de verdieping
- Vrije hoogte van circa 7 meter
- Pantry
- Toilet

Terrein
Het gehele buitenterrein is opgenomen in een zogenaamde mandelige zaak. Dit betekent dat alle individuele eigenaren van de bedrijfsunits gezamenlijk eigenaar worden van het mandelige buitenterrein. Géén van de individuele eigenaren kan daardoor exclusieve rechten ontlenen aan het buitenterrein waardoor ‘verloedering’ van het buitenterrein en ongewenste buitenopslag voorkomen wenst te worden. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Zowel richting ’s-Hertogenbosch Rijksweg A2, (Maastricht-Amsterdam) als bij Veghel, de op- en afritten van Rijksweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is de ontsluiting op het Rijkswegennet van Nederland uitstekend geregeld.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van de NS in 's-Hertogenbosch ligt op loopafstand.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte135
Gebouwdetails
Bouwjaar2009
ParkeerfaciliteitenOp het terrein is voldoende parkeergelegenheid
Bereikbaarheid snelweg afritOp 4000 m tot 5000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingPer datum
Spoorlaan 50 Schijndel