van Berckelstraat 63

5211 PG ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa ㎡
Winkelruimte | circa 203 ㎡

€ 32.500 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 203 m² commerciële ruimte
Met eigen parkeerplaats
Een bezichtiging waard om de ruimte te ervaren!

Aan de rand van hartje centrum van 's-Hertogenbosch is deze commerciële ruimte met een oppervlakte van circa 203 m² gelegen. De Van Berckelstraat sluit, na oversteken van de Zuid-Willemsvaart, aan op de Nieuwstraat en de Sint Jozefstraat.  Aan de overzijde van het object wordt momenteel het Gasthuiskwartier gebouwd (voormalig GZG terrein), wat betekent dat er een stadshart van 5 hectare groot wordt toegevoegd aan het centrum. 

Commerciële ruimte
De commerciële ruimte is gelegen in de plint van een appartementencomplex en bestaat uit circa 203 m² gelegen op de begane grond. De ruimte is prima geschikt voor detailhandel, kantoorruimte, dienstverlening en overige maatschappelijke voorzieningen. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, horecagelegenheden alsmede kleine baliekantoren gesitueerd. Het object heeft maar liefst een frontbreedte van ruim 21 meter.

Momenteel is de ruimte in gebruik als Thais wellnesscenter. De ruimte wordt casco opgeleverd m.u.v. de pantry, toiletten, CV ketel en radiatoren.

Kenmerken commerciële ruimte
- Verwarming middels radiatoren
- Verlichting middels TL-verlichting
- Grindkorreltapijt vloer
- Pantry
- Toiletten 2x
- Brandblusvoorzieningen
- Zelfstandige energiemeters voor gas, elektra en water

Parkeren
Het object beschikt over één eigen parkeerplaats op achtergelegen buitenterrein. Daarnaast is er in de omgeving voldoende gelegenheid tot betaald parkeren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie -2'. 

Locatie
Het object is gelegen aan één van de drukste verkeersaders van ’s-Hertogenbosch-Noord naar het centrum waardoor het van een uitstekende attentiewaarde geniet. 

Het object is met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Gelegen in een fietsstraat met voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren aan de Zuid-Willemsvaart en de Aa. 

Het NS Centraal Station is gesitueerd op circa 15 minuten loopafstand en tevens rijden er diverse stadsbussen. De rijkswegen A2 en A59 zijn eveneens goed te bereiken.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte203
Gebouwdetails
EnergieklasseA ++
ParkeerfaciliteitenHet object beschikt over één eigen parkeerplaats op achtergelegen buitenterrein. daarnaast is er in de omgeving voldoende gelegenheid tot betaald parkeren.
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
van Berckelstraat 63 ‘s-hertogenbosch
van Berckelstraat 63 ‘s-hertogenbosch