Uilenwaard 3

5236 WB ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 300 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 150 m² bedrijfsruimte
Circa 150 m² showroom

Het object is gelegen op de hoek van de Uilenwaard en Kasteeldreef, op bedrijventerrein Empel-Maasakkers, aan de noordzijde van Empel (Gemeente ’s-Hertogenbosch). Dit bedrijventerrein is circa 6 ha. groot en kenmerkt zich door voornamelijk lokale kleinschalige bedrijvigheid in de lichtste milieu categorieën. Een deel van het terrein is ingevuld door bedrijven in combinatie met een dienstwoning.

In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Orly & Endevoets Groep, Taxibedrijf Van Alebeek BV, Glasservice Noord, van Tol Convenience Food BV en Verel Building Experiences.

Bedrijfsruimte
Het betreft in totaal circa 300 m² waarvan circa 150 m² showroom en circa 150 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Overheaddeur
- Monolitische betonvloer
- Rechtstreekse toegang tot de showroom
- Toilet
- Douchegelegenheid
- Brandblusvoorzieningen

Kenmerken showroom
- Balie
- Tegelvloer
- Verlichting middels spots en LED-verlichting
- Airco
- Pantry
- Brandblusvoorzieningen

Terrein
Het terrein is verhard met klinkers en er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein gerealiseerd. Het terrein is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare poort.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Empel'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Maximum bouwhoogte (m): 12Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein - 1’ en dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie 3', met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1' en functieaanduiding 'bedrijfswoning'. 

 Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Empel-Maasakkers is gelegen aan de Rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Ontsluiting geschiedt via Maaspoort op Rijksweg A59 (Breda-Den Bosch-Nijmegen) of via knooppunt Empel op Rijksweg A2 .
Op circa 4 minuten loopafstand is een bushalte gelegen met een rechtstreekse verbinding naar het NS Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid is goed te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte300
Gebouwdetails
Bouwjaar2010
ParkeerfaciliteitenEr zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein gerealiseerd
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Uilenwaard 3 ‘s-hertogenbosch
Uilenwaard 3 ‘s-hertogenbosch