Rietveldenweg 47 H

5222 AP ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 271 ㎡
Kantoorruimte | circa 64 ㎡

€ 27.500 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 204 m² bedrijfsruimte
Circa 64 m² kantoorruimte
Circa 67 m² entresol

Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden, aan de Rietveldenweg te 's-Hertogenbosch. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en vrachtverkeer.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Washin-7, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (midden en klein) handelsbedrijven.

Object
Het object bestaat uit circa 204 m² bedrijfsruimte, circa 67 m² entresol alsmede circa 64 m² kantoorruimte. Het object heeft een energielabel A.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Gecoate betonvloer
- TL-armaturen
- Toilet
- Overheaddeur
- Krachtstroom

Kenmerken kantoorruimte
- Systeemplafond
- TL-armaturen
- Verwarming middels radiatoren
- Pantry

Parkeren
Er zijn voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in 's-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u op loopafstand aan. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte271
Gebouwdetails
Bouwjaar1997
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenEr is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 80,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenweg 47 H ‘s-hertogenbosch