Rietveldenweg 2

5222 AR ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 750 ㎡

€ 40 per ㎡ per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 750 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen op het terrein aan de Rietveldenweg 2 op bedrijventerrein “De Rietvelden” in 's-Hertogenbosch. Aan de voorzijde van dit terrein is Pets Place Boerenbond gelegen. Achter op het terrein zijn een aantal bedrijfshallen gesitueerd waarvan de laatste bedrijfshal voor verhuur beschikbaar is.

Bedrijventerrein De Rietvelden kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en vrachtverkeer.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Washin-7, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (midden en klein) handelsbedrijven.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 750 m² (50m x 15m). Het terrein wordt in de avond afgesloten door middel van een hekwerk.

Kenmerken van de bedrijfsruimte
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Vrije hoogte van 3.60 m onder het spant
- Toilet

Parkeren
Op het buitenterrein is beperkte parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'.

Maximum bouwhoogte (m): 10

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in 's-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u op loopafstand aan. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte750
Gebouwdetails
Bouwjaar1965
ParkeerfaciliteitenOp het buitenterrein is beperkte parkeergelegenheid aanwezig.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenweg 2 ‘s-hertogenbosch