Maaslandstraat 21 B

5211 VE ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 71 ㎡

€ 1.350 per maand

Omschrijving

TE HUUR
Circa 71 m² commerciële ruimte met eigen patio
Instapklaar!

Nieuwe kantoor- en/of praktijkruimte op zeer korte afstand gelegen van het Centraal Station van 's-Hertogenbosch. Het object beschikt over een mooie lichte kantoorruimte voorzien van een eigen toilet en pantry. Het geheel is onlangs volledig gerenoveerd en verkeerd daardoor in nieuwstaat. Het betreft hier een gemengd gebied van wonen, winkels en kantoren.

Kantoorruimte
Het betreft circa 71 m² kantoorruimte / commerciële ruimte gelegen op de begane grond. De ruimte is volledig gerenoveerd en beschikt over een eigen patio. 

Kenmerken kantoorruimte
- Verwarming
- Schuifpui naar patio
- Gestucte wanden en plafond
- Gietvloer
- Toilet
- Pantry

Parkeren
Voor het object kan in de hele wijk 24/7 op straat geparkeerd worden, er zijn voldoende parkeerplaatsen. Op korte afstand is een grote Q-Park parkeergarage gesitueerd. Parkeren voor bezoekers is mogelijk in de parkeergarage door middel van uitrijkaartjes. Het is tevens mogelijk voor bedrijven abonnement af te sluiten. Bij de gemeente kan een parkeervergunning aangevraagd worden voor een tarief van € 88,68 per jaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ''t Zand'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 08 februari 2006.  Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Wonen-Bedrijven'.

Locatie
Het object gelegen in het stationsgebied van 's-Hertogenbosch. Gezien de ligging op steenworp afstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. De Rijkswegen A2 en A59 zijn binnen enkele minuten per auto bereikbaar.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte71
Gebouwdetails
Bouwjaar1952
LiggingskenmerkenStationslocatie
EnergieklasseC
ParkeerfaciliteitenVoor het object kan in de straat geparkeerd worden, op korte afstand is een grote parkeergarage gesitueerd
Bereikbaarheid snelweg afritOp 4000 m tot 5000 m
Bereikbaarheid NS stationOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Maaslandstraat 21 B ‘s-hertogenbosch
Maaslandstraat 21 B ‘s-hertogenbosch