Kasteleinenkampweg 7 A

5222 AX ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 120 ㎡

€ 13.200 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 120 m² kantoorruimte

Het complex is gelegen op bedrijventerrein de Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch en direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. Bedrijventerrein de Rietvelden staat bekend om zijn bedrijven op het gebied van transport, distributie en automotive.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: PostNL, Heineken, Office Center Den Bosch, Makro en Sligro alsmede bedrijven als Euromaster, Brezan, Profile Tyre Centre etc.

Kantoorruimte
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 120 m² en is gelegen op de eerste verdieping. Het complex is gebouwd in een U-vorm en huisvest onder andere de volgende bedrijven: Maanlichtbezorging.n, Wasco en Takkenkamp Isolatie. De antracietgrijze tegels en lichte stucwerk wanden geven een nette en ruimtelijke indruk. Onlangs zijn alle wanden geschilderd. De kantoorruimte wordt turn key opgeleverd.

Kenmerken kantoorruimte
- Systeemplafond
- Tl-verlichtingsarmaturen
- Pantry v.v. inbouwapparatuur
- Toiletgroep
- Pantry
- Datavoorziening
- Airco
- Stucwerk wanden
- Alarminstallatie
- Brandpreventie middelen
- Mogelijkheid voor glasvezel

Terrein
De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een zeer open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is voorzien van klinkerbestrating. Tevens is er terreinverlichting en camerabewaking aanwezig. In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het pand is gelegen aan de Kasteleinenkampweg. Deze sluit aan op de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Maar ook het openbaar vervoer is vertegenwoordigd met een bushalte op 500 meter loopafstand, die in verbinding staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte120
Gebouwdetails
Bouwjaar2008
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenParkeren op eigen terrein is mogelijk
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 300,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Kasteleinenkampweg 7 A ‘s-hertogenbosch