Kasteleinenkampweg 11

5222 AX ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 220 ㎡

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte van circa 220 m² op de eerste verdieping

Het complex is gelegen op bedrijventerrein de Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch en direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. Bedrijventerrein de Rietvelden staat bekend om zijn bedrijven op het gebied van groothandel, distributie en automotive.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: PostNL, Heineken, Office Centre Den Bosch, Makro en Sligro.

Kantoorruimte
Voor de verhuur is circa 220 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping beschikbaar. Het object heeft een eigen ingang maar ook een algemene ingang. Het complex is gebouwd in een U-vorm en huisvest onder andere de volgende bedrijven: Takkenkamp Installatie, Wasco, Husan, etc.

Kenmerken kantoorruimte
- systeemplafond v.v. tl-verlichtingsarmaturen
- tegelvloer
- centrale verwarming
- keuken met kleine vaatwasser, magnetron en koelkast 
- data voorziening
- airconditioning
- gescheiden dames- en heren toilet
- brandblusvoorzieningen
- cameratoezicht aan de buitenzijde

Terrein
De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een zeer open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is voorzien van klinkerbestrating.

In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ''Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld''. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ''enkelbestemming bedrijventerrein met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1''.

Locatie
Het pand is gelegen aan de Kasteleinenkampweg. Deze sluit aan op de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Maar ook het openbaar vervoer is vertegenwoordigd met een bushalte op 500 meter loopafstand, die in verbinding staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte220
Gebouwdetails
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenParkeren op eigen terrein is mogelijk
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Servicekosten€ 310,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Kasteleinenkampweg 11 ‘s-hertogenbosch
Kasteleinenkampweg 11 ‘s-hertogenbosch