Graaf van Solmsweg 99 E31

5221 BM ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 53 ㎡
Kantoorruimte | circa 53 ㎡

€ 1.250 per maand

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsunit

De te huur aangeboden bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden te 's-Hertogenbosch, aan de Graaf van Solmsweg 99. 

Bedrijventerrein De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch en direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. De Rietvelden is een gemengd terrein, waar zowel industrie, groothandel en (volumineuze) detailhandel zijn sterk vertegenwoordigd. Maar ook bedrijven in de zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid en overige dienstverlening hebben zich hier gehuisvest.  

Zowel grote ondernemingen als Sligro, Makro en Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. 

Bedrijfsunit
De in verhuur aangeboden bedrijfsunit bestaat uit circa 53 m² bedrijfsruimte en circa 53 m² kantoorruimte op de verdieping. 

Kenmerken bedrijfsunit 
- Betonvloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur met separate loopdeur
- Verlichting middels inbouwspots/LED verlichting
- Kantoorruimte voorzien van laminaat

Bestemming
De bedrijfsunit is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 03 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.
 
Parkeren
Het buitenterrein is verhard met klinkers en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het complex is veilig voorzien van via twee op afstand te openen schuifpoorten met een breedte van ca. 6 meter, beveiligd met een inbelsysteem en omheind met stalen hekwerk van ca 2 meter hoog en voorzien van 6 toezichtcamera's
Bij de toegang van het terrein is een brievenkastenwand geplaatst met voor elke unit een eigen brievenbus.

Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op-en afritten van de Rijksweg A59 (Zevenbergen -Waalwijk -’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de Rijksweg A2 (Amsterdam -Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de Rijksweg A27 (Breda -Utrecht)en de Rijksweg A16 (Rotterdam -Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station 's-Hertogenbosch ligt op relatief korte afstand.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte53
Gebouwdetails
Bouwjaar2021
ParkeerfaciliteitenEr is voldoende parkeergelegenheid aanwezig
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg