De Bloemendaal 31 A

5221 EB ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 70 ㎡

€ 8.400 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 70 m² kantoorruimte/showroom

Het object betreft een kantoorruimte/showroom gelegen aan De Bloemendaal 31A te 's-Hertogenbosch. De Bloemendaal is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "de Vutter". Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een mix van bedrijfswoningen en grote en kleine bedrijven zowel handelsondernemingen als productiebedrijven.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Quiks Renovatie- & Bouwwerken BV, Kurage Verpakkingen BV, Hilti Store Den Bosch en Boekel AGF Horecagroothandel.

De Vutter - De Rietvelden is met 275 hectare het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch. Er zijn ongeveer 550 bedrijven gevestigd die aan circa 9.000 mensen werk bieden. Hoewel "De Vutter" en "De Rietvelden" zijn gescheiden door de A59 worden ze als één bedrijventerrein gezien.

Kantoorruimte/showroom
De kantoorruimte/showroom heeft een oppervlakte van circa 70 m² en is gelegen op de begane grond.

Kenmerken kantoorruimte/showroom
- Vloerbedekking
- Systeemplafond voorzien van inbouwpots
- Airco/verwarming
- Pantry
- Toilet

Terrein
Het terrein is voorzien van klinkers en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Tevens is in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2'.
  
Bereikbaarheid
Het object is bereikbaar via de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda - Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam - Breda).

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Er rijden diverse stadsbussen vanaf het NS Centraal Station te
's-Hertogenbosch naar dit bedrijventerrein.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte70
Gebouwdetails
Bouwjaar1980
ParkeerfaciliteitenHet terrein is voorzien van klinkers en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. tevens is in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid.
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
De Bloemendaal 31 A ‘s-hertogenbosch