Brede Haven 23

5211 TL ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 70 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 70 m² sfeervolle kantoorruimte met patio
Turn-key opleverniveau!

Een schitterend object, te midden van diverse monumentale objecten, midden in de binnenstad met een patio. Deze sfeervolle kantoorruimte is gelegen aan het water, aan de Brede Haven in 's-Hertogenbosch. 

Van oudsher werden aan deze haven de goederen voor de handelsstad in en uitgeslagen. Tegenwoordig wordt de haven gebruikt als recreatiehaven voor rondvaartboten en Den Bosch Maritiem. 

In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Meubelstoffeerdersbedrijf F. van Herwijnen, Finenzo Den Bosch, Gelijk Advocaten, Geme Beheer B.V., Bistro De Eeterij, Primera, Vollenbergh kappers, Finq Life Coaching & Training etc.

Kantoorruimte
Het pand beschikt over circa 70 m² kantoorruimte op de begane grond. Vanaf de entree kom je gelijk binnen in de grote werkkamer. Via de pantry kom je in de hal welke toegang geeft tot de twee andere kantoorkamers. De kantoorkamers zien er sfeervol uit. 

Aan de achterzijde van het object is de patio gelegen. De patio is betegeld en zeer geschikt als buitenplaats.

Kenmerken kantoorruimte
- Goede attentiewaarde voor passanten
- Voorzien van laminaatvloer 
- Goede daglichtinval
- Zeer nette keuken
- Verwarming middels radiatoren
- Toilet met voorportaal

Parkeren
Een parkeervergunning is aan te vragen via de gemeente ’s-Hertogenbosch. In de directe nabijheid van het object bevindt zich voldoende parkeergelegenheid waar parkeren tegen betaling mogelijk is.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Gemengd’. Met gebiedsaanduiding: cultuurhistorische zone.

Locatie
Het pand is gelegen aan de Brede Haven en ligt op 5 minuten loopafstand van het NS Centraal Station waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Het centrum van ’s-Hertogenbosch is goed bereikbaar met eigen vervoer. Onder het NS Centraal Station is een grote openbare parkeergarage gelegen. Tevens zijn er in de nabije omgeving ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen gesitueerd.

 

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte70
Gebouwdetails
Bouwjaar1894
ParkeerfaciliteitenEen parkeervergunning is aan te vragen bij de gemeente en tegen betaling is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Brede Haven 23 ‘s-hertogenbosch
Brede Haven 23 ‘s-hertogenbosch